Stránka 1 z 2

InGame internetový prohlížeč

Napsal: 13 led 2009 22:23
od maxXx
Ano, je to povoleno a jsou tady první testy. Může si to vyzkoušet každý z Vás ve své oblíbené hře. Ovšem pamatujte na to že tohle opravdu test, takže vše nemusí fungovat tak jak má a byl bych velice rád, kdyby jste o všech chybách a nedostatcích dávali vedět aby se jim jiní uživatelé mohli vyhnout.

Postup:

1. Vypni xfire (Exit Xfire).
2. Ve tvé složce s Xfirem otevři xfire_games.ini.
3. Najdi svojí oblíbenou hru.
4. Do řádku InGameFlags zkopíruj toto:

Kód: Vybrat vše

InGameFlags=ENABLE_MOUSE|ENABLE_BROWSER


5. Ulož xfire_games.ini.
6. Spusť Xfire.
7. Spusť hru a zmáčkni scroll lock + X.
8. Klikni na tlačítko Options v ingame okně a poté vyber 'Display In Game Browser'.

Pokud jste všechno udělaly tak jak jste měly, měl by se Vám zobrazit internetový prohlížeč.

Možnosti prohlížeče jsou podobné jako možnosti všech ostatních ingame oken (pruhlednost, změna velikosti, apod.)

Testnováno v rámci tohoto fóra:
Lineage II Obrázek
World of Warcraft Obrázek
Guild Wars Obrázek
Fallout 3 Obrázek
Halo Obrázek
Call of Duty 2 Obrázek
Diablo II: Lord of Destruction Obrázek
Call of Duty: World at War Obrázek
Grand Theft Auto San Andreas Obrázek
Call of Duty 4 Obrázek
Mafia Obrázek
Crysis Obrázek
Warhead Obrázek
Max payne Obrázek
GTA4 Obrázek
FlatOut 2 Obrázek

Demo video:
Obrázek

Napsal: 13 led 2009 23:00
od S1T1N
Nak ti to nefaka

Napsal: 14 led 2009 07:00
od Falifax
Oficiálně to jde na některých MMO hrách a UT 2004, dál nic

Napsal: 14 led 2009 07:14
od Falifax
S1T1N píše:Nak ti to nefaka


Odzkouąeno na hrách Fallout 3 a Halo ąlo to, tak je chyba někde u tebe. Nejspíą si něco blbě opsal

Napsal: 14 led 2009 07:22
od Potan
Kolik paměti navíc to spotřebuje?

Napsal: 14 led 2009 07:28
od Falifax
Potan píše:Kolik pamÄ›ti navíc to spotÅ™ebuje?


A co by to mělo spotřebovávat? Tohle přiąlo s novým Xfire updatem 1.100

Napsal: 14 led 2009 16:10
od R Kill Poarote
v call of duty 2 to taky nejde

Napsal: 14 led 2009 16:24
od maxXx
S1T1N píše:Nak ti to nefaka


R Kill Poarote píše:v call of duty 2 to taky nejde


Je to delany hlavne pro MMO! A zatim se to jen testuje...

Napsal: 14 led 2009 16:26
od R Kill Poarote
ja vim, ja jen tak podotkl kdyby to nekdo chtel strkat do CoD2

Napsal: 14 led 2009 19:02
od Falifax
Je pravda, ľe chvíli trvalo neľ dali Xfire in-game 2.0 do CoD 2

Napsal: 14 led 2009 19:08
od DJKiller00
Pro MMO je tohle urÄ

Napsal: 14 led 2009 19:30
od Jack
Technicky zádrhel :) Nějak xfire_games.ini nemohu najít. Kdo máte Win Vista, a funguje vám to, tak to sem písněte :)

Edit 1

xfire_games.ini se u Vist nachází v

Kód: Vybrat vše

ProgramData\Xfire\Xfire_Games.ini


Edit 2

Win Vista, SP1

Diablo II: Lord of Destruction -- nejdou načítat stránky
Call of Duty: World at War -- hra po otevření XF okna spadne s chybovou hláškou "v aplikaci došlo k chybě".
Grand Theft Auto San Andreas -- funguje
Call of Duty 4 -- funguje
Mafia - nejde ovladat mysi - po zadani defaultniho prikazu XF ve hre nefunguje
Crysis - 0 a 1 - XF ve hre nefunguje
Warhead - XF ve hre nefunguje
Max payne - XF ve hre nefunguje
GTA4 - XF ve hre nefunguje

Defaultni prikaz v pripade nefunkcnosti:

Kód: Vybrat vše

InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

Napsal: 14 led 2009 19:32
od maxXx
Na vistách je na adrese...

Kód: Vybrat vše

C:\ProgramData\Xfire\Xfire_Games.ini

Napsal: 14 led 2009 19:32
od Falifax
Pokud vím, tak v Pizdách by to mělo být C:\Program Data\Xfire

nebo ne?

EDIT: maxXx, Ty Ä…mejde :)

Napsal: 14 led 2009 19:33
od maxXx
Falifax píše:Pokud vím, tak v Pizdách by to mělo být C:\Program Data\Xfire

nebo ne?

EDIT: maxXx, Ty ąmejde :)


Přesně tak... ale mosel jsem googlovat :shock:

„Člověk, který nikdy neplakal nežil opravdový život!“ Jan Werich