Stránka 2 z 3

Pokus

Napsal: 06 lis 2008 15:07
od Seid
Dneska nemám moc času, ale pokusil jsem se uploadnout to video na ten xfire, video jsem hodil do složky xfiru všechno v pohodě video se zobrazilo v programu xfire v záložce videa ale tedka to chce po mě PNG screen asi z videa ( bez něho nelze uploadnout ) což je docela problém nevím proč ale jak vyfotím vždycky to video Print Screenem tak do malování se mi prostě vloží jen černý sceen možná to dělá ta HD kvalita těžko říct. Ale pohraju si s tím až zítra, protože zítra mám docela dost času. Popř bych sem hodil někam návod jak na uploadování videí.
S pozdravem
Seid

Napsal: 06 lis 2008 15:10
od maxXx
Mno onno to neni problem HD kvality nýbrž malování jako takového... pokud video nezastaavíš pojede ti dál i v malování pokud ho stopneš, tak ti to do malování hodí pouze černý screen ....na screenování z videjí jsou speciální programy....

Napsal: 06 lis 2008 17:30
od Seid
Dobrý večer, měl jsem chvíli čas tak jsem ještě pokoušel upload toho videa a povedlo se mi jedno na zkoušku.
Myslel jsi to takhle?
Obrázek

Seid

BTW / screen jsem vyřešil pomocí programu BS player.

Napsal: 07 lis 2008 12:20
od maxXx
Perfektní.... i to že jsi se s tím takhle rychle popral .... i to video.... Hned je topic živější když je tady něco hmatatelného.... Video fakt cool...

Napsal: 07 lis 2008 17:22
od R Kill Poarote
no to video vypada hodne silene :D me ty asijsky sileny rpg moc neberou. . .
zkousel jsem RF online, strasne dlouho mi trvalo nez jsem to rozjel a za 10minut jsem to cely zrusil.
stejne tak i Silkroad...
L2 bylo maximum

Napsal: 07 lis 2008 22:25
od Seid
R Kill Poarote píše:no to video vypada hodne silene :D me ty asijsky sileny rpg moc neberou. . .
zkousel jsem RF online, strasne dlouho mi trvalo nez jsem to rozjel a za 10minut jsem to cely zrusil.
stejne tak i Silkroad...
L2 bylo maximum

RF online jsem hrál 10 minut a taky jsem ho zrušil.. vůbec mě nebavilo 8) taky me asijsky neberou , Silkroad sem nahral přibližně těch 400 hodin hrál jsem to jedny cele prázdniny tak dva roky zpátky. Avšak Lineage je pro mě vyjímka :P ale každý je na něco jiného. :wink:

update

Napsal: 07 lis 2008 22:38
od Seid
Přidávám do prvního topicu 9 nových videí jedná se o kompletní sérii videí o charakterech, které se vyskytují . Potom tam naleznete ještě dvě videjka, které jsou dle mého názoru pěkně zpracovaná. O víkendu zde hodím ještě nějaké zajímavosti. Všechno budu editovat v prvním příspěvku kvůli přehlednosti. Maximálně na všechno upozorním novým příspěvkem.

Seid

Napsal: 17 lis 2008 11:02
od maxXx
oh nádherné videjka ....pomalu ale jistě mě začínáš přesvedčovat o tom že ta hra má něco do sebe, i zasebou.... GJ jen tak dál...

Mass RvR

Napsal: 03 pro 2008 14:57
od Seid
V prvním příspěvku tohoto tématu jsem poustnul nové Aion video jedná se o Mass RvR akci .. kurna už at je to v Evropě :) jedná se poměrně o nové video. (cca 2 dny)

Re: Aion

Napsal: 10 dub 2009 22:54
od Artemian
Seide psal jsi že AION je grafikou hodně podobná L2 což je naprostý nesmysl!
Lineage 2 jede na Unreal 2 enginu, a na to co Unreal engine 2 umí je grafika L2 dost slabá. L2 Hraju čtvrtý rok :) takže už si mohu dovolit toto soudit. Ale zpět k tématu, jak už jsem řekl tak L2 je na Unreal 2 engine, kdežto AION jede na CRY engine (na jedné z nejnovějších verzí). A NCSoft (narozdíl od L2, kterého je aky výrobce) z tohoto enginu pro AION vycucal fakt maximum. Krajina, vodní plochy i detaily postav jsou skutečně dokonalé. V AIONu se také vyhneme tomu že všichni budou mít stejné armory, to vůbec ne! Každý bude mít jíný armor (light, heavy, robe) a to jak vzhledem tak i vlastnostmi. Každý si bude moci armor obarvit jak chce, a dát mu i vlastnosti (asi pomocí nějakých očarování).

To jen tak ke srovnání :)

Re: Aion

Napsal: 11 dub 2009 19:42
od Seid
Taky hraju Lineage II přes 4 roky, vím že engine je možná odlišný ale já soudil pohledem lajka a grafika podobná je a nejen podle mě ale mnoho dalších lidí. Je to možná názorové ale podle mě je to podobné hodně. Proto se na to těším :) i když tedka otevřeli Supreme tak jsem štastný tady :-)

Re: Aion

Napsal: 15 dub 2009 19:11
od Artemian
Dokud nevycucají v L2 z Unreal 2 enginu maximum, tak jako z Cry enginu v AIONu tak nebudu s grafikou L2 spokojen nikdy ^^

Až bude grafika tak kvalitní, aby se to vyrovnalo alespoň Unreal 3 engine tak to bude špica. Bohužel prý NCSoft upustil u chystané Lineage 3 od Unreal 3 enginu a vyvíjí svůj vlastní engine :)

Takže jsem na to zvědavý jako babka na důchod xD

Re: Aion

Napsal: 17 dub 2009 09:23
od Seid
Lineage 3 to sem taky zvědavej 8) mě osobně se L2 grafika líbí hodně takže já jsem ve svojem živlu :twisted: když jsem před těmi lety připojoval na ,,nějakej" dktech nikdy by mě nenapadlo, že to budu hrát několik let :D

Re: Aion

Napsal: 28 dub 2009 16:16
od Seid
Menší zajímavost je možno vyzkoušet hru Aion. Vím, že ti kteří na tuto hru netrpělivě čekají tak už dávno vyzkoušeli na betě ale třeba se koukne někdo kdo o této hře ví jen čerstvě. Čína otevírá od 30. dubna až 15. května servery na které se bude moct připojit zadarmo. Na netu je mnoho návodu jak se připojit na čínské servery kde vytvořit acc apod. Již tedka si lze vytvořit acc a hrát na jiných server avšak doba by měla být jen omezená. -> klient má cca 6Gb

Jedná se o čínskou verzi klienta, avšak na internetu existuje jednoduchý návod jak předělat klienta do angličtiny ,chyby tu lze najít (já osobně přišel jen na pár), ale myslím si,že nijak zavažné. ( rozhodně lepší než luštit čínštinu ) -> Soubor s angličtinou má cca 20Mb

Xfire podporuje tzv. Aion Beta. Nevím jak Vám ostatním, ale mě xfire nechtěl automaticky detekovat Aion a ani nešel manualně nastavit. Tak jsem koukl do xfire_games.in (který byl originální)a našel řádek s Aionem, měl jsem tam nějaké středníky před začátky řádků, nechápal jsem na co jsou tak jsem je všechny smazal a hle v xfiru už šlo aion manuálně nastavit..a tedka už počítá hodiny tak jak má 8)

Tak třeba se uvidíme ve hře :-) Kdyby někdo měl s něčím problémy tak se ptejte..

Re: Aion

Napsal: 28 dub 2009 17:31
od maxXx
Paráda doufám že to na své mašince rozjedu. Určitě vyzkouším. A s těma středníkama to tam bylo protože hru ještě neuvedly v žádném vydání aktualizace proto komunikace xfire s touto hrou může být velmi chybová....

„O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak.“ Jan Werich