Stránka 1 z 1

Buglej Xfire??.. :D

Napsal: 25 srp 2009 14:28
od pHe
No to sem si jednou takhle hrál AC a najednou sem to vypnul páč mně to nebawilo.. a pak se kouknu na Xfire a AC mi furt běží ale na liště neni :D no aspoň budou hodinky navíc..

http://www.phe.chytrak.cz/xf_bug.jpg

Re: Buglej Xfire??.. :D

Napsal: 28 zář 2009 16:27
od S1T1N
Spadnuta aplikace ...
Ale stale ti bezel DetectExe[0]=AssassinsCreed_Dx9.exe nebo AssassinsCreed_Dx10.exe
Pod aplikace , kdyz nastane chyba .
Aplikace stale bezi ale ma nulovou cinost :arrow: tohle se my stava u codka 5 kdyz jsem na serveru a najedu do deskopu .
Vyuziti Cpu = 0 . Proste error .
Pak staci pres spravce uloh dat kill a znova spustit .

Re: Buglej Xfire??.. :D

Napsal: 12 říj 2009 09:15
od R Kill Poarote
to je šmeleni a umely napocitavani hodin :) to se nedela

Re: Buglej Xfire??.. :D

Napsal: 31 říj 2009 06:12
od S1T1N
:mrgreen: Nebo kdyz nekdo usne u pc :mrgreen: Us se my stalo :mrgreen:

Re: Buglej Xfire??.. :D

Napsal: 31 říj 2009 10:08
od R Kill Poarote
taky se mi to stalo, dival jsem se na demo ze zapasu ve hre a usnul jsem. :D

„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ Jan Werich