Stránka 1 z 1

Samovolné odpojování Xfire. - Vyřešeno!

Napsal: 01 kvě 2008 22:43
od harx
Cca 1 měsíc se mi samo odpojojuje Xfire při hraní ,třeba i 4x za hodinu. Jak jste na tom ostaní ?Nebo to dělá jen mě ?

Napsal: 03 kvě 2008 16:34
od maxXx
Chlape budu tě moset sklamat ....ale dělá to v závislosti na lagujícím internetu ....prostě pokud ti hra (nebo jiný proces) v jedné chvíli vytíží internet xfire je náchylné k tomu se odpojit .....já osobně jsem to vyřešil tim že jsem snižil čas na znovu připojení na 5sec ...takže když to vypadne za 5sec se to znovu připojí ....no problem .....stava se to např. když stahuju a při tom hraju ...nebo když mam zavirovaný počítač virem ktery pracuje s internetem.....

Napsal: 30 čer 2008 09:45
od R Kill Poarote
stava se to pri slabym internetu, vypadava to, ale hned se to da zase pripojit

Napsal: 25 zář 2008 15:35
od riven
[quote="maxXx"]Chlape budu tÄ› moset sklamat ....ale dÄ›lá to v závislosti na lagujícím internetu ....prostÄ› pokud ti hra (nebo jiný proces) v jedné chvíli vytíží internet xfire je náchylné k tomu se odpojit .....já osobnÄ› jsem to vyÅ™eÅ¡il tim že jsem snižil Ä

Napsal: 06 říj 2008 08:31
od maxXx
riven píše:pls kde si nastavil reconect??ja to nikde nemozem najst :oops:


U těch nových verzí to teť už nejde, ale dříve to šlo...

Napsal: 27 říj 2008 11:06
od Smart
Zdravim, nemas nekde prosimte starsi verzi na stahnuti kde to jeste jde? btw mam 4mbit, takze download a upload docela v pohode, nevim proc to pada, asi tema lagama no... diky za tu verzi jestli sezenes.

EDIT: vlastne u starsi verze nebudou pridany novy hry co? Tak to je asi na prd
a taky koukam ze starsi verze se hned updatuje, takze fakt nic :D

Napsal: 27 říj 2008 12:18
od maxXx
Smart píše:EDIT: vlastne u starsi verze nebudou pridany novy hry co? Tak to je asi na prd
a taky koukam ze starsi verze se hned updatuje, takze fakt nic :D


Přesně jak říkáš, po zapnutí starší verze se ihned po zalogování aktualizuje verze...

Napsal: 02 lis 2008 16:47
od Smart
tak uz sem to snad vyresil:
otevrete si xfire.ini a prepiste tam tyhle dve veci na stejny hodnoty:

UpdateCount=24
PingInterval=180


PingInterval tam musite pridat, protoze tam neni ;)

dejte vedet jestli vam to funguje...

Napsal: 05 lis 2008 19:58
od maxXx
Smart píše:tak uz sem to snad vyresil:
otevrete si xfire.ini a prepiste tam tyhle dve veci na stejny hodnoty:

UpdateCount=24
PingInterval=180


PingInterval tam musite pridat, protoze tam neni ;)

dejte vedet jestli vam to funguje...


Mno jako zlepseni tam být může ale je nejspíš minimální.... ale i tak velice děkuji za příspěvek....

Napsal: 11 pro 2008 09:19
od maxXx
A také to může být modemem či síťovým rozbočovačem od poskytovatele internetu za 1Kč. Tyto rozbočovače jsou velmi slabé a nynější zrychlování internetu nezvládají. Výsledek je samovolné vypadávání internetu...

Řešení: koupit nový rozbočovač....

Re: Samovolné odpojování Xfire.

Napsal: 07 dub 2009 15:21
od maxXx

Re:

Napsal: 06 črc 2009 20:36
od harx
maxXx píše:
Smart píše:tak uz sem to snad vyresil:
otevrete si xfire.ini a prepiste tam tyhle dve veci na stejny hodnoty:

UpdateCount=24
PingInterval=180


PingInterval tam musite pridat, protoze tam neni ;)

dejte vedet jestli vam to funguje...


Mno jako zlepseni tam být může ale je nejspíš minimální.... ale i tak velice děkuji za příspěvek....


Me to nefunguje , ba navic se to chce pripojit samo az po 12 min ! Musim rucne pripojit drive ...

„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich