Stránka 1 z 1

Codemaster GRID - nejde XF

Napsal: 23 čer 2008 14:47
od Kralik
zdarek, mam takovy celkem velky problem s XF

mam nainstalovny 2 hry - CoD2 a Codemaster GRID

- v Cod2 mi xf okno ve hre funguje ( screenuje to vsechno )
- ale v GRID mi nejde nic ( a hra je podporována protože kamarádum to jde )

nic neměnili mají všechno nastavený jak já ( GRID neni první hra ve který mi nejde XF ) můžete něják poradit? ve win VISTA to šlape ale v XP to nejde

díky za opovědi

//EDIT: Upraven název. Prosím Ä

Napsal: 26 čer 2008 19:07
od maxXx
Podíval bych se na nastavení Tools - Options - Games pokud je zde vše nastaveno bude problém ve hře nejspíše v nastavení (naistalovaní hry)


Ještě se zeptám jestli hraní Codemaster GRID neni nějak spoplatněno na internetu ? Pokud ano muže nastat problem s komunikací XF a příslušné hry pokud nevlastní originál....

grid

Napsal: 08 črc 2008 09:44
od Kralik
ne ne vsechno by melo chodit, vsechno je nastaveny od instalace xfire, kamosovi to chodi, a zjistil sem ze mi to nejde ani v cod4 takze mi to jde jen v cod2 // jako by byl nejak poutan k teto hre, nevite nekdo co s tim? :( už me nebavi pri kazdy zprave chodit do win :(

„Člověk, který nikdy neplakal nežil opravdový život!“ Jan Werich