Stránka 2 z 2

Re: Problém s odesláním zprávy

Napsal: 29 kvě 2009 16:55
od DJKiller00
maxXx píše:
DJKiller00 píše:Dělá mi to to samé u Lineage, když už jsem ho po 2 hodinách usilovného snažení a měnění kodu zprovoznil, tak jsem zjistil, že mi skoro vůbec nefunguje XIG :-) Nevím, co s tím.


Tobě bych doporučil toto... Tento topic http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?f=5&t=7


Ano, tam jsem taky už koukal, ale nic mi tam nepomohlo, tak jsem tam připsal kód, ke kterému jsem došel asi po těch 2 hodinách zkoušení. Sám jsem psal na forech našeho clanu návod, jak zprovoznit počítání. Ale aby to psalo z ingame...s tím už si opravdu nevím rady.

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 31 kvě 2009 10:43
od lol
Znám hodně lidí kterejm to děláá ale nikdo stym nic nenadělá a hold neodepisujou

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 31 kvě 2009 12:35
od maxXx
lol píše:Znám hodně lidí kterejm to děláá ale nikdo stym nic nenadělá a hold neodepisujou


Mě funguje vše! Na C4 funguje XIG, odepisuju a funguje i IN game Webový prohlížeč.... na Gracia part 2 také fungoval XIG dle kodu popsaného ve výše zmíněném treadu...

Velkou roli hrajé také OS já jsem testoval na Win XP SP3

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 31 kvě 2009 13:16
od lol
Já nevim já to asi nechám bejt :( ale na starém Xf my to šlo

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 31 kvě 2009 13:50
od Kolousek001
Neska sem nainstaloval GTA: SA a u něj mi to dělá taky, kámoš mi napíše, ale odepast mu nemůžu cokoli napíšu se mu prostě nepošle, ale když hru minimalizuju de to už v poho.

Už mě to začíná pěkně sr*** furt nějaký problémy... přitom tohle sou nejdůležitější věci kvůli kterejm XF vůbec používám...

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 31 kvě 2009 13:54
od lol
jj :cry:

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 31 kvě 2009 14:10
od maxXx
Projíždím a studuju officiální tready... moc chytrej z toho zatim nejsem, je tam dost příčin kvuli kterým by se to mohlo opakovat... zkusím to dát do kupy a postnout to sem 100% během tohoto týdne...

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 01 čer 2009 12:05
od S1T1N
1. Uistal Xfire ...
2. New istalation => Reboot
3. Download http://rapidshare.com/files/239558662/xF.rar.html

Kód: Vybrat vše

Pass: s1t1n
By S1T1N
4. copy C:\Program Files\Xfire
5. play :)

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 02 čer 2009 22:24
od Kolousek001
Tak to vypadá že to funguje. Teda aspoň u toho GTA:SA , ikdyž sem tam jeden soubor neskopíroval protože to nešlo "xfire_toucan_37323.dll" .

Ale nechápu jednu věc. Proč tohle xfire nedá do nějakýho oficiálního update? dyt tohle asi nejde víc lidem a kde oni to maj chánět... :?:

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 02 čer 2009 22:34
od maxXx
Kolousek001 píše:Ale nechápu jednu věc. Proč tohle xfire nedá do nějakýho oficiálního update? dyt tohle asi nejde víc lidem a kde oni to maj schánět... :?:


asi to musí schánet na neofficiální podpoře, když se ktomu ta officiální nemá...

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 03 čer 2009 00:51
od S1T1N
jj taky sem sám vyráběl pač my xfire počítal hodiny ale nešli screny vydeo ( proste vubec In-game /po poslednim udpate/ ) tak sem to pořešil sám xD upravil pár dll souboru neco v xfire.games.ini a faká :) :mrgreen: :mrgreen: :twisted: dokonce v tom předchozím udpate vubec In-game u nákejch her nebylo ( fakt nekecám ) tuhle slozku prolézám skoro deně takže vým ( přehled 8) )

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 05 čer 2009 12:58
od Svobi
Pouzil sem soubory od S1T1N a problem byl stejny.

Dela to skin. V mem pripade to byl cleanX dark nebo jak se jmenuje. S tim klasickym skinem co ma uz xfire v sobe to jde bez problemu.

Re: xfire in-game psani je problem

Napsal: 07 čer 2009 05:26
od S1T1N
udělal si vše podle návodu ? odistalovat => znova naistalovat => reboot => překopírovat :arrow:

„Kdo má tak málo fantazie, že své lži musí opírat o důkazy, měl by raději rovnou mluvit pravdu.“ Oscar Wilde