Stránka 2 z 3

Napsal: 28 črc 2008 00:15
od harx
maxXx píše:harxy vazim si te ... mas kvalitni prispevky ale tohle me sklamalo ....myslim ze jeden spatny updaate neresi vse ...


Jo sry maxXx , ale jsem bez Xfire jak bez ruky .
Potrebuji denne vedet kde kdo hraje a co , atd. A Xfire to vsechno umelo az doted .No.

Napsal: 28 črc 2008 05:25
od maxXx
harx píše:Jo sry maxXx , ale jsem bez Xfire jak bez ruky .
Potrebuji denne vedet kde kdo hraje a co , atd. A Xfire to vsechno umelo az doted .No.


Mno jak říkáš, jako bez ruky. Také Jsem potřeboval mít přehled o okolí, klanech, kamarádech nebo zápasech atd... Také mě xfire moc zklamalo, ale nic na světě není dokonalé a i mistr tesař se někdy utne .....proto omluvme tento výpadek a doufejme, že to kluci technici rychle vyřeší.

Napsal: 28 črc 2008 05:32
od maxXx
Je tady nějaký dobrý angličtinář ? :shock:

Kód: Vybrat vše

Is there another solution while there isn't a fix:

- With your last version configured at all (with all your personal and custom settings), go to "C:\ProgramData\Xfire" and copy the "xfire.ini" and "xfire_games.ini" files into other folder of your pc, to save them.

- Uninstall Xfire and install an older version (28504 works perfectly).

- Reboot your pc and DON'T start Xfire.

- Overwrite the files "xfire.ini" and "xfire_games.ini" into "C:\ProgramData\Xfire" with the previous saved ones.

- Go to "C:\Program Files\Xfire", make a backup of the file "xfire_toucan_28504.dll" and rename it to "xfire_toucan_33230.dll"

- And that's all!! Start Xfire and you could see all your settings like you save them the last time you configured your xfire.

Obviously, that operations only must be done one time.

Regards.
Nostramo


A nebo official...

Kód: Vybrat vše

create a batch file with notepad with the following line:


copy C:\Users\(UserName Here)\AppData\Roaming\Xfire "C:\Users\(UserName Here)\Desktop\(Folder Name here)" this is a vista code ..i threw my old windows xp computer away long time ago but i think for xp it should be documents and settings or something like that ...anyway.... replace (username) with ur username(remove the ( and ) of course , the 3rd set(folder name here) to a folder on your desktop ( create one) and it will copy the user .ini files in there i'm using this till they fix the issue ... u can change the code a bit to another place in u don't want it on your desktop.. and note the parenthesis around the second path have to be there.. i named mine "xfire settings backup " ;P

EDIT: when saving in notepad save encoding as utf-8 or xfire will not accept settings i just tested this and it works Very Happy good at a temp fix until a fixed built comes out ....>.> but without utf-8 it will not work o.o


Tak enjoy!

Odpoledne doufám přeložím pokud mi s tím nikdo nepomůže.... tohle je nouzovka tak zkoušejte a nezapomeňte sem napsat jak to dopadlo!

Takže krok za krokem

Napsal: 28 črc 2008 06:04
od rompex
Krok za krokem

[code]1# - NajeÄ

Napsal: 28 črc 2008 06:16
od Falifax
Takže neoficiální:

Je tu jiná možnost, zatímco není žádná jiná oprava.

[code]- S vaší poslední konfigurovanou verzí (s vaÅ¡imi osobními a obyÄ

Re: Takže krok za krokem

Napsal: 28 črc 2008 06:26
od Falifax
[quote="rompex"]Krok za krokem

[code]1# - NajeÄ

HAHA :D

Napsal: 28 črc 2008 11:16
od rompex
jn tesne pred tim nez jsem sel spat :D tak jsem si to dal :D

Napsal: 28 črc 2008 11:39
od Falifax
zkoušel jsem to i s verzí 1.94 a jde to, takže bude lepší, když tam nahodíte tu předposlední verzi

Napsal: 28 črc 2008 12:39
od JuR@s
Falifax píše:zkouÅ¡el jsem to i s verzí 1.94 a jde to, takže bude lepší, když tam nahodíte tu pÅ™edposlední verzi

Přesně tak, odzkoušeno, funguje to i s tou předposlední verzí :wink:

Obrázek

Napsal: 28 črc 2008 13:32
od Falifax
jsem to jenom já nebo vám taky nejde in-game?

Napsal: 28 črc 2008 15:54
od Potan
Falifax píše:jsem to jenom já nebo vám taky nejde in-game?


Tak on byl in-game a típání screenů zpravovaný v předminulim updaptu.
Takže když dáš starší možná proto nejdou.

Napsal: 28 črc 2008 16:52
od JuR@s
Hmm, tak to si nejsem tak jistý. Když si instalujeÅ¡ znovu xfire, tÅ™eba po reinstalci windows, tak pÅ™ece nehledáš urÄ

Napsal: 29 črc 2008 19:50
od harx
:idea:
No teda , musim Vas vsechny pochvalit jak jste se "cinili" !!! :oops: :idea:

Navod na zmenu je GOOD , prepsal a zalohoval jsem vse podle navodu,ale mel jsem zmatek v tom "xfire_toucan". jaky cislo prepsat , ale Xfire slape !!!



Moje verze a bildy:
Tohle jsem mel(NEFUKCNI) : 1.95 Build 32716

Tohle mam(FUNKCNI) : 1.95 Build 33143
(ovsem instaloval jsem verzi 1.94 Build 32716 )

Napsal: 01 srp 2008 16:48
od Falifax
Takže z jednoho admina xfire vylezlo, že v pondělí 11.8. bude k dispozici verze 1.96, která ten bug opravuje.

Problém byl v tom, že verze 1.95 si neumÄ›la rady s Windowsy s jinými jazyky, takže mÄ›l problémy se znaÄ

Napsal: 11 srp 2008 12:35
od Falifax
Už vyšla 1.96 beta a upravuje tu ošklivou chybu.

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/blog/xfire/280056/


Soubor přesuňte do c:\Program Files\Xfire\ a pak ho spusťte.

Pokud ve friend listu nikoho nebudete mít, tak se nelekejte, ale jednoduše xfire restartujte. Toť vše.

//EDIT: Přidáno do code...

„Přátelství je součást lidského štěstí.“ Jan Werich