Stránka 2 z 2

Napsal: 24 říj 2008 05:55
od maxXx
Ten směšovač stereo musíš míst samozdřejmě nastavený i v nastavení natáčení xfire...

zde.

Kód: Vybrat vše

http://maxxx.own.cz/pics/Video_xfire.JPG

Napsal: 28 říj 2008 17:53
od drobek314
Nemam tu samou zvukovku jako ty.!

Obrázek

Napsal: 29 říj 2008 06:31
od maxXx
Ale políčko record sound zaškrtlé nemáš!

Napsal: 29 říj 2008 13:01
od drobek314
už jsem ho zaškrtnul , ale pořád nejde zvuk.

Napsal: 29 říj 2008 13:49
od maxXx
drobek314 píše:už jsem ho zaškrtnul , ale pořád nejde zvuk.


Po zakliknutí by se ti mělo aktivovat políčko audio mixer tam vybereš z čeho se ma zvuk zaznamenavat a toť vše!

Napsal: 29 říj 2008 14:20
od drobek314
Audio mixer se my nezobrazi , zůstane tak jak je.
Nevým kde je problém.

Napsal: 29 říj 2008 14:44
od maxXx
Tak to už musí být problém v ovládači na zvukovku...

Napsal: 14 led 2009 16:00
od R Kill Poarote
ja mam taky problem s nahravanim zvuku pri videu, a nesla mi varianta A, tak jsem zkusil B a ta taky nesla .

Obrázek

„Žádný člověk není tak bohatý, aby mohl koupit svoji minulost.“ Oscar Wilde