Stránka 2 z 2

Napsal: 04 pro 2008 16:02
od MrPierc
nemůže to být antivirem ? Mám Kaspersky Internet Security .0.0.125

A nebo mám uninstallnout Xfire a kompletně registry vyčistit ?

Napsal: 04 pro 2008 19:40
od maxXx
MYslím si že ani jedna z možností neni realná... Registry nikdy dokonale nepromažeš, a takovouto cestou doženeš PC ještě k větší chybovosti....

A s Kasperskym zkušennosti nemám, ale myslím si že kdyby antivirus nějakým způsobe požadoval blokování programu. Dal by o tom vědět...

Napsal: 04 pro 2008 19:44
od Potan
[quote="MrPierc"]A nebo mám uninstallnout Xfire a kompletnÄ› registry vyÄ

Napsal: 04 pro 2008 19:52
od maxXx
Mno je dost možné že právě znovu nastavení by tomu mohlo pomoct, ale pravděpodobnost je mizivá...

Napsal: 05 pro 2008 17:44
od MrPierc
Jám jsem snad největší smolař svéta, pokud existuje chyba či nemoc na světě, která nejde vyléčit či ještě neexistuje, tak já ji na 100 % dostanu, jesus :-)

Napsal: 08 úno 2009 12:17
od MrPierc
Tak jsem přešel na Visty a problém je stále stejný :-) V některých hrách se to většinou zapne , ale ve Steam hrách ani omylem !

Napsal: 08 úno 2009 12:40
od maxXx
MrPierc píše:Tak jsem přešel na Visty a problém je stále stejný :-) V některých hrách se to většinou zapne , ale ve Steam hrách ani omylem !


A má opravdu steam ? Pokud hraješ nonsteam tak se podívej sem...

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?t=8

Napsal: 08 úno 2009 13:55
od MrPierc
Ano, mám originální Day of Defear Source + Steam (žádný Non steam )

Napsal: 08 úno 2009 15:09
od maxXx
MrPierc píše:Ano, mám originální Day of Defear Source + Steam (žádný Non steam )


A díval ses jestli to má opravdu v xfire detekované? Pokud ano tak tu hru spust pres xfire... musí to fungovat...

Napsal: 11 úno 2009 19:30
od MrPierc
Ano, přes xfire se normálně na kámoše připojím

Napsal: 11 úno 2009 21:24
od Falifax
nemanipuloval si v poslední­ se souborem xfire_games.ini?

Re: Xfire se nezapne v žádné hře

Napsal: 13 úno 2009 17:35
od MrPierc
Mám 5 dní nově nainstalované Visty na čistě zformtovaném HDD

Re: Xfire se nezapne v žádné hře

Napsal: 27 kvě 2009 07:49
od DJKiller00
Když prolezež oficiální forum Xfire, je tam obrovský "Vista" topic od admina, v kterém je seznam her, které mají permanentně bloknutý XIG. Mě jde pod Vistama XIG jen v jedné hře, hrůza, že? :-) Topic je tam už nějakou tu dobu s hodně ohlasama, ale nikdo s tím nic nedělá. Holt...Xfire team asi nemá rád Visty. Takže člověku nezbývá nic jiného, než se s tím smířit a být bez Xfire ingame....a nebo nově nainstalovat XP. Ale známému dělá Xfire pod XP SP3 uplně to samé. Aby to nakonec nebylo to stejné jako s Vistou.

Nakonec budeme kvůli Xfire všichni na XP SP2 ještě za 10 let :lol:


Pokud by ale někdo našel řešení, bylo by to super. Hlavně nepište, ať se smaže " |DISABLE_FOR_VISTA " , protože to je tam teď už jen proto, že se to tvůrcům nechtělo smazat. Takže to nemá žádný smysl.

„Kdy se nudíme lépe než v kruhu rodiny?“ Oscar Wilde