Stránka 1 z 2

Volání

Napsal: 22 bře 2009 20:55
od breta74
Chtěl bych se zeptat proč mám zakázané připojení do hry,mute microphone(disabled),hlasová komunikace zakázaná

Re: Volání

Napsal: 22 bře 2009 21:07
od maxXx
Kde to máš zakázané? Ve hře? (název hry) Popř screen z programu...
Trochu více to upřesni nevím co jsi pod tvým problémem mám představit...

Re: Volání

Napsal: 25 bře 2009 17:31
od S1T1N
skus překontrolovat nastavení + test viz. screns

Obrázek

Obrázek



Kód: Vybrat vše

Chtěl bych se zeptat proč mám zakázané připojení do hry,mute microphone(disabled),hlasová komunikace zakázaná


rozepiš .... :arrow:


tohle nesmý být zaškrtlé...

Obrázek

fakt nvm říkám rozepiš to .... :wink:

Re: Volání

Napsal: 25 bře 2009 21:06
od breta74
Omlouvám se je to můj první obrázek na fóru. Když zapnu Xfire mám podsvícené ikony dle obrázku,ale zakroužkované ne.Nastavení mám shodné,jako na screenech výše.
Obrázek

Re: Volání

Napsal: 25 bře 2009 21:37
od S1T1N
hm skoušel sem to .. musíš mýt zapojenej mikrofon popřípadě sluchatka+mikrák.
To co je na tom screnu ukazuje ze nemas zapojeny mikrofon ... a pokud ano .. skus jestli spravne funguje.
Jakou máš zvukovou kartu ?

Re: Volání

Napsal: 25 bře 2009 21:45
od maxXx
S1T1N píše:hm skoušel sem to .. musíš mýt zapojenej mikrofon popřípadě sluchatka+mikrák.
To co je na tom screnu ukazuje ze nemas zapojeny mikrofon ... a pokud ano .. skus jestli spravne funguje.
Jakou máš zvukovou kartu ?


Naprosto s tímhle souhlasím, možná jen tak okrajově pokus se dostat do správce zařízení a podívat se jestli zvukové zařízení je korektně nainstalováno a jestli ho system detekuje... (např. jestli ti funguje v TS nebo VNT)

Re: Volání

Napsal: 26 bře 2009 15:22
od breta74
Mikrofon mám zapojený a v jiných komunikátorech(Skype) funguje naprosto bez problémů. Ze zprávce zařízení jsem se pokusil udělat screen.
Obrázek

Re: Volání

Napsal: 26 bře 2009 20:16
od maxXx
Dej tools>options>voices>drivers a podivej se jestli tam primo tohle mas nastavveny...

V češtině

možnosti>nastavení>zvuk>ovladače

Re: Volání

Napsal: 26 bře 2009 20:58
od breta74
Myslím si , že tam mám nastaveno to co má být.
Obrázek

Re: Volání

Napsal: 27 bře 2009 13:53
od maxXx
zdá se mi že máš trochu starší verzi programu...

takže přikročíme k něčemu radikálnějšímu:

-odinstaluj program
-pokud je umístěn na systemovém disku (default C:) tak smaž všechno co po něm zbylo
-naistaluj znova (NA SYSTEMOVÝ DISK)
-NEISTALUJ češtinu a zkus funkci call!

Re: Volání

Napsal: 27 bře 2009 15:15
od S1T1N
Starší ? xfire ma automatické udpaty :) :arrow:
teda pokud je to nastavené

Re: Volání

Napsal: 30 bře 2009 16:47
od breta74
Odinstalováno, vyčištěno,znova nainstalováno bez češtiny, výsledek je stejně negativní
Obrázek

Re: Volání

Napsal: 26 čer 2009 17:30
od DJKiller00
Mám stejný problém, ač to ještě tak před 4 dnama šlo vše :) Takhle náhodou, soubory Ti posílat někdo může? Asi ne, že? :-) Xfire tvrdí, že je to firewallem, zkoušel jsem vše možné a nic nic nic nic a zase nic :-) takže tak...Xfire brzo asi vymažu jak ze svého PC tak nějakým způsobem ze světa :-D bo poslední dobou vše přestává fungovat... Hlavně jak tam se*ou nové funkce a staré věci nefungují

P.S.: Bude to asi hlavně portama ;-)

Re: Volání

Napsal: 28 čer 2009 16:05
od S1T1N
firewallem to neuye byt pokud nemas osobni firewall a nezakazal si udpate xfire {potom by neslo ani in game a posilani dat] pokud mas windows firewall tka seti to nastavy automaticky pri rebotu // [ firewallem to neni na 100 procent .
je to tim ze mnoho lidi pouyiva skyny a je stale vice dolnku . Pka vznikaji chyby
nebo staci kdyz spadne hra pak je potreba preistalovat celi xfire . Posledni moynost upravit slozku In game to pomuye vzdy . Me nejde In gmae u dx 10 her jakmile zapnu dx10 screny nci nejde Far cry , crysis wars , crysis , Bioschock,Cryostatic atd.. jakmile budu myt cas kouknu se nato ;]

Re: Volání

Napsal: 02 črc 2009 09:29
od DJKiller00
No, první věc co člověk musí udělat je, zkontrolovat firewall, nejen osobnní SW firewall, ale taky se kouknout na router pokud je zapnutý tam. Nezapomínejte na to, že Xfire k té komunikaci potřebuje porty :-) a pokud jsi za firewallem, nebo máš bloknuté porty - zakázané nebo od providera, tak si nezavoláš a ani nepříjmeš/nepošleš soubor ;-)

Já mám problém vyřešen, provider prý omylem zablokoval všechny mé porty, stačilo napsat slušný e-mail a vše bylo vyřešeno během dne a půl. Teď už zase volám a posílám soubory jak o život. No, ale hlavní věc je, že můžu opět hostovat na W3 :-D.

Pokud bude mít někdo podobný problém s komunikací a posíláním, jděte do záložky files a na bočním panelu se proscrollujte až uplně dolu k tomuto - Nat Type Help a koukněte jestli vám to nehází nějaký zapeklitý error ;-)

P.S.: Mě teď Xfire hlásí tohle " You are behind a Full Cone or Restricted Cone NAT (Xfire type 1)" ale to nezpůsobuje nějaké problémy, kromě občasné pomalé odezvy při komunikaci.

P.S.S.: Mě třeba nejde ingame u hromady her, bo vývojáři Xfire totálně kašlou na uživatele pod Vistama ;-) U poloviny her zakázali ingame s tím, že to způsobuje problémy a pády a s tím, že se to ve velmi brzké době vyřeší. 3 další verze jsou už venku a žádná změna, ba naopak už to nejde ani ochcat změnou xfire_games.ini . :roll:

„Nedostane-li žena koho chce, běda tomu, koho dostane.“ Mark Twain