Stránka 1 z 1

Xfire a Company of heroes

Napsal: 08 kvě 2009 14:38
od Kolousek001
Zdravím, před nedávnem se mi stala taková věc. CoH už pařím se zaplým xfirem dlouho a doteď nic, ale včera to začlo, zapnu hru a hned si všimnu že se nějak jebe fraps, problikává a pak se vypne... a když zapnu hru hodně laguje (dřív jela naprosto plynule) PC na to mám, testy na CoH mám vynikající a zjistil sem že když xfire vypnu tak lagy zmizí a fraps jede normálně... Nedělá to u žádný jiný hry a to jich mám dost, skusil sem komplet reinstall CoH i xfire a nic. i sem projel PC ESETEM a žádné viry... pls setkal se s tím už někdo??? xfire je pro mě docela důležitej, hlavně v tom CoH ale když je zaplej, nedá se hrát :evil:

Re: Xfire a Company of heroes

Napsal: 08 kvě 2009 21:20
od S1T1N
to opravdu lagy nejsou ale low fps ... "hra se přisekává"
byl tu podobnej problem

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?f=5&t=233


takze začnem tímhle jakej máš na xfire skin ?
viewtopic.php?f=24&t=240
skus tenhle a napiš jestli se problém vyřešil

Re: Xfire a Company of heroes

Napsal: 08 kvě 2009 22:13
od Kolousek001
Tady vůbec nejde o nějakej skin... ten přece nemůže za to že fraps neukazuje FPS a že hra se trhá.... tam musí bejt prostě něco mezi Xfirem a CoH co se uselo stát po poslední aktualizaci... jinak si to neumím vysvětlit

Kód: Vybrat vše

http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.xfire.com/xf/modules.php%3Fname%3DForums%26file%3Dviewtopic%26p%3D1856527&ei=PqAESv-4Bsy2jAfluY3rBA&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dxfire%2Blags%2Bcompany%2Bof%2Bheroes%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DG


tady sem na xfire fóru našel téma c se toho asi týká, ale moudrej toho nejsem.....

Re: Xfire a Company of heroes

Napsal: 11 kvě 2009 07:32
od maxXx
Zkoušel jsi všechno z toho offic. treadu? je tam dost způsobů jak tomu předejít... a pokud budeš mít pořád puštěnej FRAPS tak tomu nepředejdeš nikdy...

Re: Xfire a Company of heroes

Napsal: 11 kvě 2009 18:17
od Kolousek001
maxXx píše:Zkoušel jsi všechno z toho offic. treadu? je tam dost způsobů jak tomu předejít... a pokud budeš mít pořád puštěnej FRAPS tak tomu nepředejdeš nikdy...

bez frpasu sem to zkoušel a nic, já ho ale chci mít zaplej... tam furt ten admin mele at jim nahraju mojí sestavu ale k čemu mi to je když vím že můj PC tu hru zvládne a vina je na jejich straně? mě prostě nezbejvá nic než čekat...

Re: Xfire a Company of heroes

Napsal: 11 kvě 2009 18:59
od maxXx
Pokud si vyzkoušel všechno co je v tom treadu tak je skutečně chyba až na technické stránce... musíš vydržet do dalšího update...

Re: Xfire a Company of heroes

Napsal: 11 kvě 2009 21:54
od Kolousek001
maxXx píše:Pokud si vyzkoušel všechno co je v tom treadu tak je skutečně chyba až na technické stránce... musíš vydržet do dalšího update...

jojo počkám si a snad se dočkám...

„Zamilovat se do sebe - to je románek na celý život.“ Oscar Wilde