Stránka 1 z 2

Default nastaveni

Napsal: 10 zář 2007 14:56
od Smart
Zdravim, doufam, ze mi tady konecne nekdo pomuze.
Takze muj problem:
Vsechno mi jede v pohode, ale az do ty doby, nez xfire znovu zapnu. Vsechno se mi prehodi na defaultni nastaveni - kdyz zaskrtnu, aby se mi pri dalsim spustenim xfiru zapamatovalo heslo a login, tak pri dalsim spustenim je kolonka login a heslo prazdna :( , kdyz nastavim na CZ jazyk, tak se mi sice hned prehodi, ale pri dalsim spusteni je nastaven opet AJ, proste kdyz v nastaveni neco zmenim, tak mi to pri dalsim spusteni hodi na to, co bylo nastaveno pri instalaci programu.
Nevite co s tim pls? Dik

Re: Default nastaveni

Napsal: 10 zář 2007 16:20
od maxXx
Smart píše:Zdravim, doufam, ze mi tady konecne nekdo pomuze.
Takze muj problem:
Vsechno mi jede v pohode, ale az do ty doby, nez xfire znovu zapnu. Vsechno se mi prehodi na defaultni nastaveni - kdyz zaskrtnu, aby se mi pri dalsim spustenim xfiru zapamatovalo heslo a login, tak pri dalsim spustenim je kolonka login a heslo prazdna :( , kdyz nastavim na CZ jazyk, tak se mi sice hned prehodi, ale pri dalsim spusteni je nastaven opet AJ, proste kdyz v nastaveni neco zmenim, tak mi to pri dalsim spusteni hodi na to, co bylo nastaveno pri instalaci programu.
Nevite co s tim pls? Dik


Tak chlape rekl bych ze to bude tim ze nemas prava na ukladani do configuracniho souboru a tim se po vypnuti nemuze ulozit nastaveni....

Takhle bych to videl ja zkus zmenit prava a ozvi se (EveryOne dycky zabere x) )

Napsal: 10 zář 2007 16:30
od Smart
Jestli to je Xfire.ini, tak atributy se zdaji bejt v poradku, ale jestli myslis jiny prava, tak napis kde se daji nastavit, nastaveni tech atributu sem delal v TotalCommanderovi ;)

Jinak sem se jednou tohohle problemu zbavil, a to tak, ze sem vytvoril novej ucet ve Windows, protoze tenhle muj ucet obsahuje diakritiku a s tim se xfire nejak pere, ale kdyz zmenim nazev uctu, tak to nefunguje... A novej kvuli xfiru zakladat nebudu

Napsal: 10 zář 2007 17:53
od maxXx
Smart píše:Jestli to je Xfire.ini, tak atributy se zdaji bejt v poradku, ale jestli myslis jiny prava, tak napis kde se daji nastavit, nastaveni tech atributu sem delal v TotalCommanderovi ;)

Jinak sem se jednou tohohle problemu zbavil, a to tak, ze sem vytvoril novej ucet ve Windows, protoze tenhle muj ucet obsahuje diakritiku a s tim se xfire nejak pere, ale kdyz zmenim nazev uctu, tak to nefunguje... A novej kvuli xfiru zakladat nebudu


Pouzivas Windows XP ? Pokod ano tak se podivej do atributu slozky a skus zmenit pristup k souborum a ukládání pokud máš na Xp vytvořeno více uživatelských profilů tak to zkus pres admina. Pokud to pujde tak je to prvama

Napsal: 10 zář 2007 18:49
od Smart
Jj mam XP, jeden uzivatel, ale atributama to fakt neni, v tom sem se uz hrabal a vyzkousel sem snad vsechno... V tom je neco jinyho bohuzel

Napsal: 10 zář 2007 21:12
od Smart
tak dobry, nejak sem to tu uz poresil ;)

Napsal: 11 zář 2007 09:17
od maxXx
Smart píše:tak dobry, nejak sem to tu uz poresil ;)


Tak bys sem mohl napsat jak jsi to poresil kdyby nahodou nekdo mel stejny problem....
Díky!

Napsal: 11 zář 2007 15:22
od Smart
ok

vytvoril sem si v Xfire adresari novou slozku - settings
a v Xfire.ini sem zmenil UserDataPath=C:\Documents and Settings\-uzivatel-\Data aplikacĂ­\Xfire
na
UserDataPath=C:\Program Files\Xfire\settings
takze se vsechny nastaveni ukladaji do slozky settings

Snad to vsichni pochopeji, kdyby ne, tak at se ozvou ;)

Napsal: 11 zář 2007 18:04
od Smart
jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli musim cekat na update xfiru na support jedny hry nebo bych si ji moch pridat nejak sam manualne (MoH Airborne) aby se mi zapocitavali hodiny na webu...

Napsal: 13 zář 2007 13:42
od maxXx
Smart píše:jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli musim cekat na update xfiru na support jedny hry nebo bych si ji moch pridat nejak sam manualne (MoH Airborne) aby se mi zapocitavali hodiny na webu...


Mosis sledovat sekci support (moderated) sekci na foru xfire.com jsou tam diskuze ohledně novejch her ....na styl schváleno / neschváleno ...pokud ovládáš angličtinu přispěj k přidání hry vým hlasem ....
Jinak sám to asi nepujde ...něco na tento styl se oběvilo akorád na webu xfireplus.com ale je to ve verzi BETA a neni to jeste plně funkční.
Jinak díky za tvoje přsěvky!

Napsal: 13 zář 2007 18:33
od Smart
nemas zac :) medala daji urcite do updatu, jen sem se ptal, jestli bych to nemohl nejak urychlit no :) jinak diky moc 8)

Napsal: 14 zář 2007 23:08
od maxXx
Smart píše:jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli musim cekat na update xfiru na support jedny hry nebo bych si ji moch pridat nejak sam manualne (MoH Airborne) aby se mi zapocitavali hodiny na webu...


Tak tady na tomhle foru se to řeší myslím že se to v programu oběví co nevydět....

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=144770

Problém s defaultním nastavením

Napsal: 19 zář 2007 14:45
od JirkaCZ
Mám stejný problém s defaulním nastavením a Å™eÅ¡il jsem ho stejnÄ› jak je zde popsáno. Problém vÅ¡ak je, že již trik s userpath po posledním updatu nefunguje, protože to řádek userpath to z Xfire.ini maže a pokud ho dám pouze pro Ä

Problém s defaultním nastavením

Napsal: 19 zář 2007 14:47
od JirkaCZ
Mám stejný problém s defaulním nastavením a Å™eÅ¡il jsem ho stejnÄ› jak je zde popsáno. Problém vÅ¡ak je, že již trik s userpath po posledním updatu nefunguje, protože to řádek userpath to z Xfire.ini maže a pokud ho dám pouze pro Ä

Napsal: 23 zář 2007 13:47
od Smart
jj, od toho updatu mam ten stejnej problem, bud musime cekat do dalsiho updatu nebo to snad nekdo vyresi driv
ale neco sem nasel tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=75145&postdays=0&postorder=asc&start=300

a

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=145543#1252370


//EDIT: linky byly vloženy do code.

„Kdy se nudíme lépe než v kruhu rodiny?“ Oscar Wilde