Stránka 1 z 1

Screenshoty

Napsal: 17 říj 2007 15:48
od Filin
Nejdou mi dělat screenshoty, prostě to na stisknutí těch dvou kláves (scroll lock+S) vůbec nereaguje. Pomoc, please

Napsal: 17 říj 2007 17:53
od R Kill Poarote
tak si to dej na jinej gombik ( ja to mam treba na f10)

das Tools/Options/Chat

a tam to nastavíš ;)
screeny ktery neuploudnes na web, nebo mas uz plno jsou standartne :

C:\Program Files\Xfire\screenshots

Napsal: 17 říj 2007 18:51
od maxXx
Ještě je dost možný, že pokud nemáš dostatečné práva tak se ti screeny neukládají do složky screenshot

Napsal: 17 říj 2007 20:49
od R Kill Poarote
maxXx píše:Ještě je dost možný, že pokud nemáš dostatečné práva tak se ti screeny neukládají do složky screenshot

jako jak nedostatecny prava ? :D

Napsal: 19 říj 2007 00:40
od maxXx
Prova pro zápis... např. so slozky screenshots....

Napsal: 04 lis 2007 19:12
od R Kill Poarote
maxXx píše:Prova pro zápis... např. so slozky screenshots....

jo myslis ze si s tim hral v nastaveni a neco tam preklikl ?

Napsal: 05 lis 2007 05:18
od maxXx
jo nějak tak..... ono to klidně muže dělat antivirovy system, nebo spatne nastaveni prav ve windovsech pří více uživatlelských účtech.

„Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!“ Jan Werich