Stránka 3 z 4

Napsal: 02 lis 2008 14:17
od maxXx
Ještě bych rád připomněl, že kód do xfire_games.ini ve Vistách vypadá jinak než v XP!
Viz. První post v tomhle tématu.... a odližnosti v kódu který potřebujete vy jsou zapříčiněny jednak serverem a jednak tím že je to pro kamael...

Konecne

Napsal: 02 lis 2008 18:55
od Seid
Tak po velké snaze u kámoše jsme to taky rozchodili.. díky hoši 8) docela se mi zalíbilo todle forum kdyžtak asi tu uděláte ty sekce o hrách jak jsem četl v jednom topicu asi se stanu stálým uživatelem tohodle fora .. ještě raz díky

Re: Konecne

Napsal: 02 lis 2008 20:07
od Seid
Falifax píše:
Seid píše:Tak po velké snaze u kámoše jsme to taky rozchodili.. díky hoši 8) docela se mi zalíbilo todle forum kdyžtak asi tu uděláte ty sekce o hrách jak jsem četl v jednom topicu asi se stanu stálým uživatelem tohodle fora .. ještě raz díky


Jen doufám, ľe to nejsou kecy :D

Mno dovol! :lol: děláš jako kdybych měl nick Seid 8) nn co řeknu to platí :arrow:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 16 úno 2009 10:05
od Seid
Zdravíčko jen chci upozornit, že Vgos Kamel již není ( v prvním příspěvku je na něj kod pro upravu ) včera byl otevřen Hellbound, ale na ten již není žádnej speciální kód stačí klasická uprava.
Seid

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 24 bře 2009 11:53
od Seid
Zdravíčko, zkoušel jste někdo aby počítal xfire Lineage pod windows seven? Jak jsem je nainstaloval tak mi to chvili pocitalo mno a tedka at upravim jak upravim xfire_games.ini tak furt se to nespusti. Jestes jedna zvlastnost mam nastaveny at se mi spousti soubor loader.exe kdyz dam spustit hru pres xfire ale i pres to se porad spousti soubor Lineage.exe (klasickej exe z offiku) . Tak a tedka radte :D snad jsem to vysvetlil pochopitelne.

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 24 bře 2009 13:57
od maxXx
Seid píše:Zdravíčko, zkoušel jste někdo aby počítal xfire Lineage pod windows seven? Jak jsem je nainstaloval tak mi to chvili pocitalo mno a tedka at upravim jak upravim xfire_games.ini tak furt se to nespusti. Jestes jedna zvlastnost mam nastaveny at se mi spousti soubor loader.exe kdyz dam spustit hru pres xfire ale i pres to se porad spousti soubor Lineage.exe (klasickej exe z offiku) . Tak a tedka radte :D snad jsem to vysvetlil pochopitelne.


Spuštění L2.exe místo loaderu má jediné rozumné vysvětlení a to je cesta v registrech... to by ale také mělo jít upravit v xfire_games.ini.

Ale s windows seven zkušenosti nemám...

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 24 bře 2009 20:12
od Seid
Nevím pokusím se to vyřešit a pak tu zveřejním řešení.
S pozdravem Seid

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 14 dub 2009 07:41
od maxXx
Seid píše:Nevím pokusím se to vyřešit a pak tu zveřejním řešení.
S pozdravem Seid


Vyzkoušej ještě tohle prosím.

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=LineageII.exe
DetectExe=system\L2.exe
;PlayingDetectType=ByWindow
;ProcessWindowTitle=Lineage II
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
;InGameRenderer=D3D9
;InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME|ENABLE_MOUSE|DISABLE_RELEASE
;RunElevated=1

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 17 dub 2009 09:20
od Seid
Ahoj windows seven už nemám je pro mě přednější at mi xfire počítá lineage než windows seven (poslední týden už přes 70 hodin 8) ) :lol: ale pochybuju, že by ten kod fungoval podle mě tak na 95% ne.. nebyl problém v tom že bych neuměl upravit ten xfire_games.ini ale v tom že tam jsi mohl napsat co jsi chtěl a furt to spouštělo jako kdyby officiální kod který obsahuje xfire_games.ini i když jsi měl upravený kod furt to spouštělo officialni a žádná uprava nepomohla. :roll: Na officiální podpoře mi řekli něco ve smyslu: Windows seven je beta a o neoficiální servery se nestaráme.. takže mě celkem odflákly

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 28 kvě 2009 15:44
od DJKiller00
Já tu jen přidám další kód, který funguje mě na Vistě.

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME
RunElevated=1


Jinak to nefunguje, ani s tím kódem, co je tu napsaný. Testováno na Gracia Final

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 30 kvě 2009 11:52
od BartYs

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=system\L2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


Takhle je to spravne na Visty:) sem to oskousel od vas neslapalo stacilo jen pozmenit DetectExe a uz to slape :) np:)

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 05 črc 2009 00:20
od S1T1N
WIn 7
1. tento pocitac
2. oznacit disk C: { tam kde je naistalovany xfire }
3. do hledani napsat xfire_games.ini jedna se o skrity soubor !
Obrázek
4.otevrit vlozit svuj "code"
5. play !
Obrázek

ODskouseno funguje zadna ochrana pouze skrita slozka .. :arrow:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 16 črc 2009 10:42
od Kolousek001
Hele lidi, má základní skin xfiru, ale ve hře mi nějak blbne in game pořádný... když to mám třeba v CoD2, nebo v GRIDECH sem ted skoušel, tak když dám Scroll lock+x že jo, vyjede mi okýnko xfiru, dole ta lišta kde sou hodiny, FPS a můžu se po obrazovce pohybovat myší... Kdežto u L2 je to jiné a nemůžu se pohybovat myší a dolní lištu to nezobrazí a taky to ukazuje blbě friendlist, ukazuje to uplně všechny najednou a když sem v klanu kde je 200 lidí tak jak mám potom někoho najít :x

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 17 črc 2009 15:07
od S1T1N
Me to nekdy nenajede vubec a pomuze as vypnuti - zapnuti xf nebo reset pc...
Ale u tebe to vypada na nakou chybu v xf .. muzes sem hodit screnchot ?
Pokusim se pak stim neco udelat :wink:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 17 črc 2009 17:24
od Kolousek001
Tady to je:

Kód: Vybrat vše

http://leteckaposta.cz/844611030


Jsou tam jak to vypadá v lineage a jeden jak to vypadá v CoD2 a jak by to vypadat mělo...

„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich