Stránka 4 z 4

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 18 črc 2009 05:59
od S1T1N
Nikde nevydim zadny problem .. stimhle nepomuzu {zadnou chybu nevydim}
Muj xfire vypada stejne po poslednim udpate. Tohle je pouze nastaveni xf . Ten scren s Cod2 je normalni xf in-game .U me vypada uplne stejne to linage my delalo neco podobneho u par skynu .

Obrázek

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 11 lis 2009 12:19
od maxXx
BartYsuv kod odzkoušen na Win 7 při Lineage 2 - C4

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=system\L2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


Funkční vše kromě XIG

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 12 úno 2010 15:06
od maxXx
Zde je ukázka Xfire in-game 2.0 a jeho funkcí...

Obrázek

„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich