Stránka 1 z 4

Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Napsal: 14 srp 2007 07:59
od reset
reset píše:Hraju L2 po netu a nepočítá mi to hodiny co mám dělat .....
Hra je v xfire menu přidaná ale nepočítá to.... Hraju na neoficiálním serveru. Díky za odpověď.


//EDIT1: Přidán status Důležité.
//EDIT2: Návod přidán do úvodního topicu a upraven název.

-smaž nebo přesuň soubor LineageII.exe za složky Lineage II (nazev složky se muůže lišit)
(Default umístění: C:\Program Files\Lineage II\)
-otevři si soubor xfire/xfiregames.ini
-a přepiš odstavec 4215

Pro Windows XP:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=System\L2.exe
DetectExe=System\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Pro Windows Vista:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=Lineage2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


Pro Server l2.vgos.cz (Kamael):

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=VGos_Kamael_Launcher.exe
DetectExe=System\Game_Guard.des
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


-restartuj program Xfire

A nezopomeňte že Config se přepíše s každou aktualizací!

Mě to funguje na Windows XP. Na Windows Vista není testováno!

//EDIT3: Diskuze...

Kód: Vybrat vše

http://lineage2.fansite.cz/forum/dotazy-problemy-rady/xfire-(problem)/

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny

Napsal: 14 srp 2007 08:05
od maxXx
reset píše:Hraju L2 po netu a nepočítá mi to hodiny co mám dělat .....
Hra je v xfire menu přidaná ale nepočítá to.... Hraju na neoficiálním serveru. Díky za odpověď.


otevři si soubor xfire/xfiregames.ini
a přepiš odstavec 4215

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=System\L2.exe
DetectExe=System\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Mě to funguje...

Napsal: 28 srp 2007 18:23
od Skiper
Me te-e-ez... 8)

Napsal: 28 srp 2007 18:37
od maxXx
Skiper píše:Me te-e-ez... 8)


Sice tomu nerozumim ale beru to jako díky! :D

Napsal: 28 srp 2007 18:40
od Skiper
Ale jo dike-e-ezzz... mel bys prostudovat secky hry a nahazet sem vychytavky na kazdu keru to de... :twisted:

Napsal: 30 srp 2007 10:55
od reset
jo moc děkuju! funguje to.

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny

Napsal: 17 říj 2007 20:47
od R Kill Poarote
maxXx píše:
reset píše:Hraju L2 po netu a nepočítá mi to hodiny co mám dělat .....
Hra je v xfire menu přidaná ale nepočítá to.... Hraju na neoficiálním serveru. Díky za odpověď.


otevři si soubor xfire/xfiregames.ini
a přepiš odstavec 4215

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=System\L2.exe
DetectExe=System\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Mě to funguje...


me to nefunguje, mam c4, sice se zapne L2 ale hned to z xfiru zmizi, hra se zapne ale cas uz to nepocita :/

Napsal: 17 říj 2007 21:14
od maxXx
Tak to asi funguje pouze na ty starsi verze ...ja uz si nepamatuju co jsem hral ja ale vim ze me to jelo ....skusim se podivat po nějakych specializovanych L2 forech.... Kdo hledá ten najde.

Napsal: 17 říj 2007 21:31
od R Kill Poarote
maxXx píše:Tak to asi funguje pouze na ty starsi verze ...ja uz si nepamatuju co jsem hral ja ale vim ze me to jelo ....skusim se podivat po nějakych specializovanych L2 forech.... Kdo hledá ten najde.

prave ze jsem to psal na

Kód: Vybrat vše

http://l2forum.fansite.cz/index.php
a tam mi neodpovedeli

Napsal: 17 říj 2007 22:11
od maxXx
Na tomhle foru jsem našel i ten puvodni kod.
Jako pro windows Vista je funkční tento kod:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=Lineage2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


A nezopomeňte že Config se přepíše s každou aktualizací!

Napsal: 17 říj 2007 22:38
od R Kill Poarote
maxXx píše:Na tomhle foru jsem našel i ten puvodni kod.
Jako pro windows Vista je funkční tento kod:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=Lineage2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


A nezopomeňte že Config se přepíše s každou aktualizací!

to vim taky, i na tom l2 foru to bylo, ale ja mam poctivy xp

Napsal: 08 pro 2007 14:46
od R Kill Poarote
nikdo neporadi s mym problemem ?

Napsal: 08 pro 2007 19:14
od maxXx
Hledal jse m hopdně ale nikde jsem to nenašel ....možna je to na tolik primitivni ze si to každý zvládne a nikde nezveřejňuje NEBO se to prostě nedá.

Napsal: 03 úno 2008 02:27
od maxXx
Dalsi alternativa:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir\system
LauncherExe=L2.exe
DetectExe=L2.exe
PlayingDetectType=ByWindow
ProcessWindowTitle=Lineage II
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME

problem

Napsal: 31 říj 2008 09:20
od Seid
Zaloľil jsem tento topic

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?t=162
ale byl jsem přesměrovaný na tento topic můľe mi prosím někdo poradit? Bohuľel sám se v xfire_games.ini nevyznám abych jej mohl upravit podle mé představy aby mi fungoval proto posílám jeątě jednou můj problém zde:
Zdravím mám problém xfire se stal pro mě velmi důleľitým programem pouľívám ho na Lineage na free serverech nikdy jsem neměl problém. Momentálně vąak hraju na českém free serveru ( vgos ) kde lineage neni v procesech pod L2.exe ale je v procesech jako Game_Guard.des a spouątí se souborem VGos_Kamael_Lancher.exe. Nemůľe mi někdo poradit jak zprovoznit xfire i pro tento server?
Děkuju Seid.


Jak sem se zminoval v procesech neni L2.exe ale Game_Guard.des a spouątím Lineage jejich luncherem -> VGos_Kamael_Lancher.exe.
Děkuji za případné rady.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“ Mark Twain