Stránka 1 z 1

Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Napsal: 16 bře 2008 08:43
od Majro
Ahoj, hraju hru Wolfenstein: Enemy Territory a jakmile mi někdo napí­še na Xfire a jí¡ se mu pokusí­m ve hře odpovědět, nic se neodešle. Kdyř hru minimalizuju, tak odesí­lí¡ní­ funguje... Dí­ky za reakce...

Napsal: 16 bře 2008 15:39
od maxXx
vubec se ti neotevre to okno nebo se ti jen nic neodelse ?

Napsal: 18 bře 2008 13:20
od Majro
Okno se mi otevře, ale když někomu něco napíšu, tak se zpráva neodešle...

Napsal: 18 bře 2008 14:11
od maxXx
podívej se jestli máš xfire I TU HRU řádně povolenou ve firewallu....

potom bych se te rad zeptal jestli jsi neupravoval soubor xfire_games.ini
Pokud ano tak se podivej do souboru a přepis to default kodem:



Kód: Vybrat vše

[4097]
LongName=Wolfenstein: Enemy Territory
ShortName=wet
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Wolfenstein - Enemy Territory\InstallPath
LauncherExe=ET.exe
LauncherPasswordArgs=+password %UA_GAME_HOST_PASSWORD%
LauncherNetworkArgs=%UA_LAUNCHER_PASSWORD_ARGS%+connect %UA_GAME_HOST_NAME%:%UA_GAME_HOST_PORT%
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=WOLFET
ServerGameName=ET
ServerBroadcastPort=27960:4
InGameRenderer=OGL
InGameFlags=WOLF_ETPRO|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
InGameOGLTextureOffset=32000
IdGameStatsClass=ET WinConsole
IdGameStatsCmd=name;
IdGameStatsTimer=60000
GameClientDataType=GAMESTATS
ParseIdClientSide=1
DisableRawUpload=1
RunElevated=1

Napsal: 19 bře 2008 15:56
od Majro
Tak Firewall mám vypnutý, ten jsem taky zkusil, ale výsledek je nulový... Taky reinstall Xfireu nepomohl. Ale všiml jsem si, že když odešlu zprávu normálně (ne ve hře), tak se mi vypí­še tato zprí¡va:

Kód: Vybrat vše

<Byla detekoví¡na velká latence mezi vámi a serverem. Několik vašich poslední­ch zprí¡v nebylo možné doručit.

Napsal: 19 bře 2008 19:05
od maxXx
Tak to je jasny mas hodne slabej internet .....a tim ze mas velkej ping se ti neodesilaj zpravy

Napsal: 20 bře 2008 07:24
od Majro
No, když hraju mám ping kolem 48. Připojení­ 2 kbit/s. Ale je fakt, že mám někdy problémy, ale ne pořád.

Napsal: 20 bře 2008 18:32
od Majro
Majro píše:No, když hraju mám ping kolem 48. Připojení­ 2 kbit/s. Ale je fakt, že mám někdy problémy, ale ne pořád.


Samozřejmě jsem myslel 2,000 kbit/s :oops:

Napsal: 20 bře 2008 20:00
od maxXx
jasny chapu ale je to 100% chyba vyvolaná internetem ....mozna jenom nemas povoleny nejaky komunikacni port ale spis bych rekl ze je to chyba u poskytovatele internetu

Napsal: 21 bře 2008 09:59
od Majro
Jojo, hlavně díky za to, Že se přišlo, kde je zakopaný pes... Díky :)

Napsal: 25 bře 2008 11:41
od harx
A nemas nahodou wi-Fi ? Bezdrat tam ty lagy sou , na hrani to moć neni ale je to levny vid ? :wink:

Napsal: 25 bře 2008 12:36
od maxXx
Tak pokud ma wi-fi net tak je to jasne.... ale je divne ze mu to ze hry neodesle zpravu nikdy ....

Re: Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Napsal: 27 kvě 2009 16:52
od lol
Mám stený problém akorát v cod4 a internet mám 4 Mb :( kamarádum nejde odepsat zehry musím skakat na plochu nebo vypinat hru

Re: Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Napsal: 27 kvě 2009 17:07
od maxXx
Lock. Pokračování zde... viewtopic.php?f=5&t=115

„Přátelství je součást lidského štěstí.“ Jan Werich