Stránka 1 z 1

Slepe Xfire

Napsal: 30 bře 2008 18:40
od harx
Po nekolika poslednich updatte mi Xfire nechce ukazovat u vetsiny serveru BF2 podrobnosti o serveru.
Drive to ukazovalo bez problemu skoro vsechny podrobnosti o serveru.
nejak to slepne :-/
Hrajete nekdo Battlefield 2 a mate podobny zkusenosti ? A jde vratit starou "dobrou" verzi ,ktera funguje ??
A to sem si myslel ze jsem nasel konecne dokonalej soft na hrani ,
HLSW je nic moc, ASE uz nefunguje .....
Obrazek :
Obrázek

Napsal: 01 dub 2008 09:23
od maxXx
clape takovejch chyb se s posledními aktualizacemi oběvuje více a více...
na oficialni foru je o tom hodně zmínek ale moderatoři se k tomu nevyjadřují...
A o tom navratu na starsi verzi .....pokud by ti slo jenom o hrani BF2 tak by to šlo jenom bys musel zakázat aktualizace ....a myslím že než se štát s tímto raději bych to nechal ....počkal na další upadate a doufal že se vývojáři budou zabývat tímto problémem.....

thx

Napsal: 01 dub 2008 22:54
od harx
Dik za odpoved maxXxi. 8)

„Bůh stvořil člověka, když ho přestaly bavit opice. Na další pokusy už pak neměl nervy.“ Mark Twain