Stránka 1 z 1

Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 03 pro 2008 22:03
od Seid
Pěkný podvečer přeju, už delší dobu jsem řešil problém, že mě nebavilo po každém updatu přepisovat složitě soubor xfire_games.ini, aby mě to počítalo moje hodiny v Lineage II . Rozhodl jsem se udělat program na přepsání xfire_games.ini i přes to, že programovat moc neumím. Dneska vám představím první verzi tohodle prográmku. Program plánuju vylepšovat dle možností mých znalostí. Proto není konečný a bude zde ještě hodně změn.

K programu:
Samotný exe soubor stáhnete zde:

Kód: Vybrat vše

http://seid.wz.cz/Menic_xfire.exe

Prozatím musí být program ve stejné složce jako je soubor xfire_games.ini ( časem to hodlám změnit ..)
Avšak k přepsání musíte vytvořit ve stejné složce ještě soubor lineage.ini, který obsahuje obsah toho čím chcete přepisovat pole pro Lineage II .
Tzn pokud chci upravit xfire_games.ini třeba kódem:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=VGos_Kamael_Launcher.exe
DetectExe=System\Game_Guard.des
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME

Nakopíruji tento kód do souboru lineage.ini, který musíte vytvořit.
Vzorový soubor lineage.ini stáhnete zde:

Kód: Vybrat vše

http://seid.wz.cz/lineage.ini

Upozorňuju, že exe soubor , soubor xfire_games.ini a lineage.ini musí být všechny ve stejné složce! Časem udělám at nemusí být ve stejné složce.
Poté už při každém dalším přepisu stačí jen spustit program a ten už vše přepíše za vás.

PS: Byl bych rád kdyby ti co by ho popř. používali aspon občas(nebo ti co ho jen vyzkouší), tak mi řekli co se mám pokusit vylepšit, co je v něm blbě a podobně. Kritiku zásadně nepřijímám :lol: , avšak radu od zkušenějších ano. Budte na mě ohleduplní ! Časem hodlám program dopilovat do dokonalosti, protože mě baví docela programovat.

Ještě jedno důležité info , program se vás zeptá asi chcete udělát zálohu vašeho původního xfire_games.ini tak se nebojte, že příjdete o vaše ini. :D

S pozdravem
Seid

Napsal: 04 pro 2008 13:46
od maxXx
Program vypadá dobře moc díky...

Karma +1

//UPDATE: Časem by jsi mohl dynamicky načítat řádek

Kód: Vybrat vše

LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II


Kvůli lidem který mají pragram nainstalován v jiné složce, aby nebyla
nutná úprava v programu.

Pokud by jsi nebyl proti klidně bych do kódu nahrlédnul (nejenom já).
To bych ale potřeboval tvůj zdrojový kód *.c (Jestly jsi to teda programoval v C)...

reply

Napsal: 05 pro 2008 14:02
od Seid
Pochopil jsem že tento řádek --->

Kód: Vybrat vše

LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II

si vyčetl v souboru lineage.ini ale nechapu jak změnit přece každý si do toho souboru nakopiruje to co potřebuje , svůj kód kterým to chce přepsat , promin asi tě nepochopil.. :(
Kód zveřejním ale udělám v něm pořádek první at se nezleknete :D
naco mi bude utajování kódu, když si to každý může naprogramovat sám..
Ano dělal jsem to v C.
Seid

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 08 dub 2009 16:27
od Kolousek001
Tak sem to skusil a uvidím jestli to bude fungovat... 8)

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 08 dub 2009 16:33
od S1T1N
n1 seš dobrej.. tohle funguje jenom na L2 ne ? ja bych to trošku upravil :twisted: :)

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 08 dub 2009 16:35
od Kolousek001
Edit: tak mi to nefunguje, kdykoli to tím programem přepíšu celej ten xfire games se mi celej rozhodí a něco se z něj smaže, takže mi to nedetekuje spoustu jinejch her... :evil: :evil:

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 08 dub 2009 17:49
od Seid
Kolousek001 píše:Edit: tak mi to nefunguje, kdykoli to tím programem přepíšu celej ten xfire games se mi celej rozhodí a něco se z něj smaže, takže mi to nedetekuje spoustu jinejch her... :evil: :evil:

To je divný zkoušel jsem to na windows XP,Visty i semičkách a nikdy jsem si rozházení nevšiml je to čistě na upravu Lineage II kodu hraju ho nějaké ty léta a skoro žádnou jinou hru jsem nehrál tudíž je možné že sem to mohl přehlídnout. Používá to pár lidí co hraju taky jen Lineage II takže ti si asi taky si nemohli něčeho všimnout jak je znám. Doma jsem otevřel svůj ini přepsaný tímto programem a nevypadá v nepořádku (poznávací čísla her jak jsem to proletěl se zdála být klasicky seřazena). Nevím čím to může být setkal se s tím problémem ještě někdo kdo to zkoušel?

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 08 dub 2009 18:02
od Kolousek001
Seid píše:
Kolousek001 píše:Edit: tak mi to nefunguje, kdykoli to tím programem přepíšu celej ten xfire games se mi celej rozhodí a něco se z něj smaže, takže mi to nedetekuje spoustu jinejch her... :evil: :evil:

To je divný zkoušel jsem to na windows XP,Visty i semičkách a nikdy jsem si rozházení nevšiml je to čistě na upravu Lineage II kodu hraju ho nějaké ty léta a skoro žádnou jinou hru jsem nehrál tudíž je možné že sem to mohl přehlídnout. Používá to pár lidí co hraju taky jen Lineage II takže ti si asi taky si nemohli něčeho všimnout jak je znám. Doma jsem otevřel svůj ini přepsaný tímto programem a nevypadá v nepořádku (poznávací čísla her jak jsem to proletěl se zdála být klasicky seřazena). Nevím čím to může být setkal se s tím problémem ještě někdo kdo to zkoušel?

možná je to podle těch poznávacích čísel, já fakt nvm

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 08 dub 2009 20:36
od Seid
Tedka nevím co nevíš :D nevíš asi to máš rozházené nebo asi tak má být? Zkusil bych ti pomoc víš co popř uploadni ten tvůj ,,rozházený" xfire_games.ini na nějaký server třeba edisk,ulozto nebo něco kam chceš a já se kouknu jak to máš rozházené..(popř se koukne někdo z tohodle forka)
Neříkám ti, že to není možné programovat neumím ale tohle mi jakžtakž chodilo :D :D jen mi nejde do hlavy jak by tento program mohl rozházet ten soubor 8)
V principu to funguje, že naskenuje tvůj dosavadní xfire_games.ini upraví řetězec jen mezi vyhraněním prostorem a celé ti to uloží do tvojeho xfire_games.ini který by měl zůstat tak jak byl akorát se ti změní pole pro Lineage II

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 11 dub 2009 16:29
od Kolousek001
To je jedno, to budu přepisovat normálně, dokud nevymyslíš aby ten program mohl bejt třeba na ploše , protože stejně do tý složky musím jít a pak už je jedno jestli spustím program, nebo to tam nakopíruju ručně...

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Napsal: 11 dub 2009 19:39
od Seid
Ja mam zastupce na ploše.

„Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám.“ Mark Twain