Xfire Fórum ~ Česká republika
http://xfire.4fan.cz/

AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
http://xfire.4fan.cz/viewtopic.php?f=8&t=245
Stránka 1 z 1

Autor:  maxXx [ 06 kvě 2009 18:26 ]
Předmět příspěvku:  AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

Ano, slyšíte správně od vydání aktualizace vydání 1.108 podporuje xfire přidání AIM klienta.

Obrázek

Celé je to zatím v ALPHA verzi, takže obsahuje mnoho chyb a nevychytávek.

Spustíte ho tak že kliknete druhým tlačítkem na políčko Friends Online...

Obrázek

Zadejte AIM uživatelské jméno a heslo. Můžete klepnout na dvě zaškrtávací políčka, pokud chcete, ale ty zatím nefungují.

Takže teď byste měli mít AIM účet jako novou skupinu přátel v klientovi a můžete chatovat s nimi jako s normálními Xfire uživately, dokonce i ve hře!

Takže jen tak můžete skusit kliknout pravým tlačítkem na název skupiny a podívejte se na menu, které se otevře:

Obrázek

Jak vidíte, můžete odhlásit a přihlásit se k účtu AIM bez odhlašování z vašeho účtu Xfire. "Přidat přítele" volba Vám skutečně umožní přidat do vašich přátel AIM AIM účet.

Hned na druhou stranu věci. Oznámení o velký (ALPHA) text. To znamená, že ještě není připravena pro vážné použití. Takže to, co nefunguje? Alespoň tyhle věci nefungují správně ještě:

    - Pokud se odhlásíte z Xfire a poté se přihlaste zpět, automatické přihlášení AIM nefunguje, musíte si na něj kliknout pravým tlačítkem myši a přihlásit ručně.

    - Klient si nepamatuje nickname vašich ICQ přátel

Zkoušel jsem i ICQ a bylo funkční!

Tyto dva problemy jsou zpusobeny nepřizpůsobením xfire serverů. Proto další aktualizací by měly být oba dva tyto problémy vyřešeny.

Tak enjoy it!

Autor:  elwenn [ 06 kvě 2009 18:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

nice ! opravdu se to hodi :) sem líný chodit na icq :D

Autor:  afff [ 06 kvě 2009 18:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

mne to dako nechce ist musim si zato sadnut poriadne :oops: :)

Autor:  Seid [ 06 kvě 2009 19:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

elwenn píše:
nice ! opravdu se to hodi :) sem líný chodit na icq :D

tak doufám, že nejsi liný se učit nazpamět čísla :twisted: to je maso sem se na to logl a tolik icq čísel pod sebou jsem nikdy neviděl :D , až to opraví tak to bude opravdu nice, ja jen doufám že ještě zprovozní xfire in game pro hru aion beta , sice to počítá ale to je vše co to umí všechno ostatní blokuje prý gameguard co jsem se dočetl na forku oficiálním.

Autor:  Falifax [ 16 kvě 2009 15:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

Taky jsem dostal šok, když jsem viděl tolik čísel

mmm... čísla

Autor:  elwenn [ 20 kvě 2009 14:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

Seid píše:
elwenn píše:
nice ! opravdu se to hodi :) sem líný chodit na icq :D

tak doufám, že nejsi liný se učit nazpamět čísla :twisted: to je maso sem se na to logl a tolik icq čísel pod sebou jsem nikdy neviděl :D , až to opraví tak to bude opravdu nice, ja jen doufám že ještě zprovozní xfire in game pro hru aion beta , sice to počítá ale to je vše co to umí všechno ostatní blokuje prý gameguard co jsem se dočetl na forku oficiálním.


to máš pravdu dostal sem docela šok , ale maxXx mi řekl že to je jen zkušební verze a že ve full by to mělo bejt ve jménech :D

Autor:  maxXx [ 20 kvě 2009 17:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

elwenn píše:

to máš pravdu dostal sem docela šok , ale maxXx mi řekl že to je jen zkušební verze a že ve full by to mělo bejt ve jménech :D


jejich vyjádření bylo, že to chcou dělat pomalu a bez chybně... prozatím je to to doděláno na AOL, vzhledem k tomu že je to americký program (american online) a tam nejsou čísla, ale nicky. Proto to funguje takovýmto způsobem... na plnou podporu ICQ si budeme moset chvilku počkat

Autor:  Veldrim [ 29 kvě 2009 18:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)

Nevím proč ale mam problém s AIM v Xfire Version 1.109 Build 37323
Problém se jmeny kontaktu sem vyřesil tak že sem si udelal tolik skupin kolik mam kontaktu a pojmenoval je a ke kazde skupině(jmenu) priřadil čislo a že to byla dřina :-D
Mam ale problem z příjmem zprav z ICQ kdy se mi v okenku místo zpravy zobrazí jen ICQ čislo ale zprava nikde, odpovedy z Xfire na icq jsou bezproblemové.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/
„Muži nedovedou ocenit vlastní ženy. To přenechávají druhým.“ Oscar Wilde