V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Samovolné odpojování Xfire. - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
harx
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 25
Registrován: 27 zář 2007 15:50
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Samovolné odpojování Xfire. - Vyřešeno!

Nový příspěvekod harx » 01 kvě 2008 22:43

Cca 1 měsíc se mi samo odpojojuje Xfire při hraní ,třeba i 4x za hodinu. Jak jste na tom ostaní ?Nebo to dělá jen mě ?
Naposledy upravil(a) maxXx dne 24 dub 2009 13:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: //maxXx: Vyřešeno!


.
Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 03 kvě 2008 16:34

Chlape budu tě moset sklamat ....ale dělá to v závislosti na lagujícím internetu ....prostě pokud ti hra (nebo jiný proces) v jedné chvíli vytíží internet xfire je náchylné k tomu se odpojit .....já osobně jsem to vyřešil tim že jsem snižil čas na znovu připojení na 5sec ...takže když to vypadne za 5sec se to znovu připojí ....no problem .....stava se to např. když stahuju a při tom hraju ...nebo když mam zavirovaný počítač virem ktery pracuje s internetem.....


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 30 čer 2008 09:45

stava se to pri slabym internetu, vypadava to, ale hned se to da zase pripojit


riven
Private
Private
Příspěvky: 1
Registrován: 25 zář 2008 15:33
Gender: None specified

Nový příspěvekod riven » 25 zář 2008 15:35

[quote="maxXx"]Chlape budu tÄ› moset sklamat ....ale dÄ›lá to v závislosti na lagujícím internetu ....prostÄ› pokud ti hra (nebo jiný proces) v jedné chvíli vytíží internet xfire je náchylné k tomu se odpojit .....já osobnÄ› jsem to vyÅ™eÅ¡il tim že jsem snižil Ä


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 06 říj 2008 08:31

riven píše:pls kde si nastavil reconect??ja to nikde nemozem najst :oops:


U těch nových verzí to teť už nejde, ale dříve to šlo...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 27 říj 2008 11:06

Zdravim, nemas nekde prosimte starsi verzi na stahnuti kde to jeste jde? btw mam 4mbit, takze download a upload docela v pohode, nevim proc to pada, asi tema lagama no... diky za tu verzi jestli sezenes.

EDIT: vlastne u starsi verze nebudou pridany novy hry co? Tak to je asi na prd
a taky koukam ze starsi verze se hned updatuje, takze fakt nic :D


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 27 říj 2008 12:18

Smart píše:EDIT: vlastne u starsi verze nebudou pridany novy hry co? Tak to je asi na prd
a taky koukam ze starsi verze se hned updatuje, takze fakt nic :D


Přesně jak říkáš, po zapnutí starší verze se ihned po zalogování aktualizuje verze...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 02 lis 2008 16:47

tak uz sem to snad vyresil:
otevrete si xfire.ini a prepiste tam tyhle dve veci na stejny hodnoty:

UpdateCount=24
PingInterval=180


PingInterval tam musite pridat, protoze tam neni ;)

dejte vedet jestli vam to funguje...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 05 lis 2008 19:58

Smart píše:tak uz sem to snad vyresil:
otevrete si xfire.ini a prepiste tam tyhle dve veci na stejny hodnoty:

UpdateCount=24
PingInterval=180


PingInterval tam musite pridat, protoze tam neni ;)

dejte vedet jestli vam to funguje...


Mno jako zlepseni tam být může ale je nejspíš minimální.... ale i tak velice děkuji za příspěvek....


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 11 pro 2008 09:19

A také to může být modemem či síťovým rozbočovačem od poskytovatele internetu za 1Kč. Tyto rozbočovače jsou velmi slabé a nynější zrychlování internetu nezvládají. Výsledek je samovolné vypadávání internetu...

Řešení: koupit nový rozbočovač....


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Samovolné odpojování Xfire.

Nový příspěvekod maxXx » 07 dub 2009 15:21



Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
harx
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 25
Registrován: 27 zář 2007 15:50
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re:

Nový příspěvekod harx » 06 črc 2009 20:36

maxXx píše:
Smart píše:tak uz sem to snad vyresil:
otevrete si xfire.ini a prepiste tam tyhle dve veci na stejny hodnoty:

UpdateCount=24
PingInterval=180


PingInterval tam musite pridat, protoze tam neni ;)

dejte vedet jestli vam to funguje...


Mno jako zlepseni tam být může ale je nejspíš minimální.... ale i tak velice děkuji za příspěvek....


Me to nefunguje , ba navic se to chce pripojit samo az po 12 min ! Musim rucne pripojit drive ...


.

Obrázek

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů