V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

xfire in-game psani je problem

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
DJKiller00
Corporal
Corporal
Příspěvky: 14
Registrován: 08 dub 2008 20:04
Xfire nickname: djkiller00
Bydliště: Jablonec nad Nisou a sem tam Frýdek Místek :D
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s odesláním zprávy

Nový příspěvekod DJKiller00 » 29 kvě 2009 16:55

maxXx píše:
DJKiller00 píše:Dělá mi to to samé u Lineage, když už jsem ho po 2 hodinách usilovného snažení a měnění kodu zprovoznil, tak jsem zjistil, že mi skoro vůbec nefunguje XIG :-) Nevím, co s tím.


Tobě bych doporučil toto... Tento topic http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?f=5&t=7


Ano, tam jsem taky už koukal, ale nic mi tam nepomohlo, tak jsem tam připsal kód, ke kterému jsem došel asi po těch 2 hodinách zkoušení. Sám jsem psal na forech našeho clanu návod, jak zprovoznit počítání. Ale aby to psalo z ingame...s tím už si opravdu nevím rady.


lol
Private
Private
Příspěvky: 9
Registrován: 27 kvě 2009 15:13
Xfire nickname: mlokovic
Gender: None specified

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod lol » 31 kvě 2009 10:43

Znám hodně lidí kterejm to děláá ale nikdo stym nic nenadělá a hold neodepisujou


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod maxXx » 31 kvě 2009 12:35

lol píše:Znám hodně lidí kterejm to děláá ale nikdo stym nic nenadělá a hold neodepisujou


Mě funguje vše! Na C4 funguje XIG, odepisuju a funguje i IN game Webový prohlížeč.... na Gracia part 2 také fungoval XIG dle kodu popsaného ve výše zmíněném treadu...

Velkou roli hrajé také OS já jsem testoval na Win XP SP3


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
lol
Private
Private
Příspěvky: 9
Registrován: 27 kvě 2009 15:13
Xfire nickname: mlokovic
Gender: None specified

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod lol » 31 kvě 2009 13:16

Já nevim já to asi nechám bejt :( ale na starém Xf my to šlo


Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod Kolousek001 » 31 kvě 2009 13:50

Neska sem nainstaloval GTA: SA a u něj mi to dělá taky, kámoš mi napíše, ale odepast mu nemůžu cokoli napíšu se mu prostě nepošle, ale když hru minimalizuju de to už v poho.

Už mě to začíná pěkně sr*** furt nějaký problémy... přitom tohle sou nejdůležitější věci kvůli kterejm XF vůbec používám...


lol
Private
Private
Příspěvky: 9
Registrován: 27 kvě 2009 15:13
Xfire nickname: mlokovic
Gender: None specified

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod lol » 31 kvě 2009 13:54

jj :cry:


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod maxXx » 31 kvě 2009 14:10

Projíždím a studuju officiální tready... moc chytrej z toho zatim nejsem, je tam dost příčin kvuli kterým by se to mohlo opakovat... zkusím to dát do kupy a postnout to sem 100% během tohoto týdne...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod S1T1N » 01 čer 2009 12:05

1. Uistal Xfire ...
2. New istalation => Reboot
3. Download http://rapidshare.com/files/239558662/xF.rar.html

Kód: Vybrat vše

Pass: s1t1n
By S1T1N
4. copy C:\Program Files\Xfire
5. play :)


Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod Kolousek001 » 02 čer 2009 22:24

Tak to vypadá že to funguje. Teda aspoň u toho GTA:SA , ikdyž sem tam jeden soubor neskopíroval protože to nešlo "xfire_toucan_37323.dll" .

Ale nechápu jednu věc. Proč tohle xfire nedá do nějakýho oficiálního update? dyt tohle asi nejde víc lidem a kde oni to maj chánět... :?:


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod maxXx » 02 čer 2009 22:34

Kolousek001 píše:Ale nechápu jednu věc. Proč tohle xfire nedá do nějakýho oficiálního update? dyt tohle asi nejde víc lidem a kde oni to maj schánět... :?:


asi to musí schánet na neofficiální podpoře, když se ktomu ta officiální nemá...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod S1T1N » 03 čer 2009 00:51

jj taky sem sám vyráběl pač my xfire počítal hodiny ale nešli screny vydeo ( proste vubec In-game /po poslednim udpate/ ) tak sem to pořešil sám xD upravil pár dll souboru neco v xfire.games.ini a faká :) :mrgreen: :mrgreen: :twisted: dokonce v tom předchozím udpate vubec In-game u nákejch her nebylo ( fakt nekecám ) tuhle slozku prolézám skoro deně takže vým ( přehled 8) )


Svobi
Private
Private
Příspěvky: 1
Registrován: 25 pro 2008 17:26
Gender: None specified

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod Svobi » 05 čer 2009 12:58

Pouzil sem soubory od S1T1N a problem byl stejny.

Dela to skin. V mem pripade to byl cleanX dark nebo jak se jmenuje. S tim klasickym skinem co ma uz xfire v sobe to jde bez problemu.


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: xfire in-game psani je problem

Nový příspěvekod S1T1N » 07 čer 2009 05:26

udělal si vše podle návodu ? odistalovat => znova naistalovat => reboot => překopírovat :arrow:



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host