V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Problémový update Version 1.95 Build 33143 - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
harx
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 25
Registrován: 27 zář 2007 15:50
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod harx » 28 črc 2008 00:15

maxXx píše:harxy vazim si te ... mas kvalitni prispevky ale tohle me sklamalo ....myslim ze jeden spatny updaate neresi vse ...


Jo sry maxXx , ale jsem bez Xfire jak bez ruky .
Potrebuji denne vedet kde kdo hraje a co , atd. A Xfire to vsechno umelo az doted .No.


.
Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 28 črc 2008 05:25

harx píše:Jo sry maxXx , ale jsem bez Xfire jak bez ruky .
Potrebuji denne vedet kde kdo hraje a co , atd. A Xfire to vsechno umelo az doted .No.


Mno jak říkáš, jako bez ruky. Také Jsem potřeboval mít přehled o okolí, klanech, kamarádech nebo zápasech atd... Také mě xfire moc zklamalo, ale nic na světě není dokonalé a i mistr tesař se někdy utne .....proto omluvme tento výpadek a doufejme, že to kluci technici rychle vyřeší.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 28 črc 2008 05:32

Je tady nějaký dobrý angličtinář ? :shock:

Kód: Vybrat vše

Is there another solution while there isn't a fix:

- With your last version configured at all (with all your personal and custom settings), go to "C:\ProgramData\Xfire" and copy the "xfire.ini" and "xfire_games.ini" files into other folder of your pc, to save them.

- Uninstall Xfire and install an older version (28504 works perfectly).

- Reboot your pc and DON'T start Xfire.

- Overwrite the files "xfire.ini" and "xfire_games.ini" into "C:\ProgramData\Xfire" with the previous saved ones.

- Go to "C:\Program Files\Xfire", make a backup of the file "xfire_toucan_28504.dll" and rename it to "xfire_toucan_33230.dll"

- And that's all!! Start Xfire and you could see all your settings like you save them the last time you configured your xfire.

Obviously, that operations only must be done one time.

Regards.
Nostramo


A nebo official...

Kód: Vybrat vše

create a batch file with notepad with the following line:


copy C:\Users\(UserName Here)\AppData\Roaming\Xfire "C:\Users\(UserName Here)\Desktop\(Folder Name here)" this is a vista code ..i threw my old windows xp computer away long time ago but i think for xp it should be documents and settings or something like that ...anyway.... replace (username) with ur username(remove the ( and ) of course , the 3rd set(folder name here) to a folder on your desktop ( create one) and it will copy the user .ini files in there i'm using this till they fix the issue ... u can change the code a bit to another place in u don't want it on your desktop.. and note the parenthesis around the second path have to be there.. i named mine "xfire settings backup " ;P

EDIT: when saving in notepad save encoding as utf-8 or xfire will not accept settings i just tested this and it works Very Happy good at a temp fix until a fixed built comes out ....>.> but without utf-8 it will not work o.o


Tak enjoy!

Odpoledne doufám přeložím pokud mi s tím nikdo nepomůže.... tohle je nouzovka tak zkoušejte a nezapomeňte sem napsat jak to dopadlo!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
rompex
Private
Private
Příspěvky: 2
Registrován: 28 črc 2008 05:48
Gender: None specified

Takže krok za krokem

Nový příspěvekod rompex » 28 črc 2008 06:04

Krok za krokem

[code]1# - NajeÄ


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 28 črc 2008 06:16

Takže neoficiální:

Je tu jiná možnost, zatímco není žádná jiná oprava.

[code]- S vaší poslední konfigurovanou verzí (s vaÅ¡imi osobními a obyÄ
Naposledy upravil(a) Falifax dne 28 črc 2008 11:46, celkem upraveno 5 x.


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Takže krok za krokem

Nový příspěvekod Falifax » 28 črc 2008 06:26

[quote="rompex"]Krok za krokem

[code]1# - NajeÄ


rompex
Private
Private
Příspěvky: 2
Registrován: 28 črc 2008 05:48
Gender: None specified

HAHA :D

Nový příspěvekod rompex » 28 črc 2008 11:16

jn tesne pred tim nez jsem sel spat :D tak jsem si to dal :D


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 28 črc 2008 11:39

zkoušel jsem to i s verzí 1.94 a jde to, takže bude lepší, když tam nahodíte tu předposlední verzi


Uživatelský avatar
JuR@s
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 črc 2008 11:06
Xfire nickname: jurascz1966
Bydliště: Czech Republic
Gender: None specified

Nový příspěvekod JuR@s » 28 črc 2008 12:39

Falifax píše:zkouÅ¡el jsem to i s verzí 1.94 a jde to, takže bude lepší, když tam nahodíte tu pÅ™edposlední verzi

Přesně tak, odzkoušeno, funguje to i s tou předposlední verzí :wink:

Obrázek


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 28 črc 2008 13:32

jsem to jenom já nebo vám taky nejde in-game?


Potan
General
General
Příspěvky: 56
Registrován: 22 črc 2008 15:23
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Potan » 28 črc 2008 15:54

Falifax píše:jsem to jenom já nebo vám taky nejde in-game?


Tak on byl in-game a típání screenů zpravovaný v předminulim updaptu.
Takže když dáš starší možná proto nejdou.


Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
JuR@s
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 črc 2008 11:06
Xfire nickname: jurascz1966
Bydliště: Czech Republic
Gender: None specified

Nový příspěvekod JuR@s » 28 črc 2008 16:52

Hmm, tak to si nejsem tak jistý. Když si instalujeÅ¡ znovu xfire, tÅ™eba po reinstalci windows, tak pÅ™ece nehledáš urÄ


harx
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 25
Registrován: 27 zář 2007 15:50
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod harx » 29 črc 2008 19:50

:idea:
No teda , musim Vas vsechny pochvalit jak jste se "cinili" !!! :oops: :idea:

Navod na zmenu je GOOD , prepsal a zalohoval jsem vse podle navodu,ale mel jsem zmatek v tom "xfire_toucan". jaky cislo prepsat , ale Xfire slape !!!



Moje verze a bildy:
Tohle jsem mel(NEFUKCNI) : 1.95 Build 32716

Tohle mam(FUNKCNI) : 1.95 Build 33143
(ovsem instaloval jsem verzi 1.94 Build 32716 )


.

Obrázek
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 01 srp 2008 16:48

Takže z jednoho admina xfire vylezlo, že v pondělí 11.8. bude k dispozici verze 1.96, která ten bug opravuje.

Problém byl v tom, že verze 1.95 si neumÄ›la rady s Windowsy s jinými jazyky, takže mÄ›l problémy se znaÄ


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 11 srp 2008 12:35

Už vyšla 1.96 beta a upravuje tu ošklivou chybu.

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/blog/xfire/280056/


Soubor přesuňte do c:\Program Files\Xfire\ a pak ho spusťte.

Pokud ve friend listu nikoho nebudete mít, tak se nelekejte, ale jednoduše xfire restartujte. Toť vše.

//EDIT: Přidáno do code...



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů