V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Video problem ze zvukem - neVyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Video problem ze zvukem - neVyřešeno!

Nový příspěvekod S1T1N » 14 srp 2008 17:58

nejde my nahravt clasic zvuk :( jen pres mikrak a to je hrozne skoro nic nejde sliset

http://www.xfire.com/video/1b1c2/

Poradite my nekdo jak to nastavyt ? :) zvukovku mam Realtek HD

//EDIT: Přesunuto ze sekce Off Topic...
//EDIT: Vyřešeno!


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 srp 2008 18:08

V nastavení zvuku máš zdřejmě nastaven Mikrofon ...přehoď to na Stereo MIX a problém je vyřešen...

Obrázek

Pokud ne tak to samé proveď i v nastavení hlasitosti Windows...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod S1T1N » 14 srp 2008 18:25

hm u toho audio mixer nic Look :D

Obrázek

//EDIT: Žádné tapetování! ...upravena velikost náhledu.


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 srp 2008 18:34

Plán Bééé...

Start - Programy - Příslušenství - Zábava - Ovládání hlasitosti...

Možnosti - Vlastnost - Záznam a dej Stereo Mix vybrat....

Jestli ani tohle nepude tak to vypadá že nemáš správně nainstalované ovladače ke zvukovce (zákl. desce)


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod S1T1N » 14 srp 2008 22:33

:-D dik ale nic takoveho tam nemam
Zaznam: SPDIF
SmeÅ¡ovaÄ


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 srp 2008 22:38

Jak dáváš to záznam tak si to tam mosíš všechno pozaškrtávat a jinak zkus teda ten směšovač stereo...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod S1T1N » 14 srp 2008 23:09

us to vali jen sem prepnul audio device s digitala na audio jen to strasne sumy nemam 5,1 bedny ale dokoupim :D


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 16 srp 2008 21:23

Já do videjí ingame nervu mám radši hudbu....

Obrázek


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 23 říj 2008 16:40

Zdravým mě to pořád nejde i když jsem nasadil new ovladače.
Mám taky Realtek HD .


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 23 říj 2008 17:04

drobek314 píše:Zdravým mě to pořád nejde i když jsem nasadil new ovladače.
Mám taky Realtek HD .


Vlítni do nastavení zvuku a zkontroluj jestli máš nastavený záznam ze stereo mixu...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 23 říj 2008 17:17

Nic jiného tu nemam.

Obrázek


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 23 říj 2008 17:35

Vyber možnost směšovač stereo...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 23 říj 2008 18:48

Dit uz to mam zaskrtli a stejnak to nejde.


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 23 říj 2008 19:03

drobek314 píše:Dit uz to mam zaskrtli a stejnak to nejde.


A na jakou klávesu to máš nastavené?


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 23 říj 2008 22:46

alt + l



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů