Dobry den, muzete mi nekdo poradit jak udelat aby se mi zobrazovaly statistiky na Xfire profilu? funkci v xfire track kill/death stats mam zaskrnutou, kdyz ale kouknu primo do nastaveni xfire hry napr call of duty 2, nejde ani zaskrtnout policko disable track kill/death stats, nejde na nej kliknout, takze nevim jestli to je dobre nebo ne
muzete mi poradit jak to rozjet? dik
V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
zobrazovani statistik u her
Moderátor: maxXx
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
- Falifax
- xModerátor
- Xfire nickname: - nevyplněno -
Re: zobrazovani statistik u her
Tommy.86 píše:Dobry den, muzete mi nekdo poradit jak udelat aby se mi zobrazovaly statistiky na Xfire profilu? funkci v xfire track kill/death stats mam zaskrnutou, kdyz ale kouknu primo do nastaveni xfire hry napr call of duty 2, nejde ani zaskrtnout policko disable track kill/death stats, nejde na nej kliknout, takze nevim jestli to je dobre nebo ne
muzete mi poradit jak to rozjet? dik
To jde jen u některých her např. Call of Duty, Enemy Territory
Zdravim a preji pekny den...mam taky problem ze zobrazovanim statistyky Hraju hru Enemy Ter..,kde by se to melo ukladat jak se tu pise ale nebeha me to,pocita me to jen hodiny a k/d ne.Nevite cim to je a zda se nemusi nekde neco nastavit?
Jinak FW me to neblokuje... Dekuji vam za rady
Jinak FW me to neblokuje... Dekuji vam za rady
- Falifax
- xModerátor
V Options/Games by si NEměl mít zaškrtlý tohle políčko

juchuuuuuuuuuuuuu dekuju za radu uz me to maka bylo to ono good work falifax
dekuju ti

- Falifax
- xModerátor
Kloon píše:juchuuuuuuuuuuuuu dekuju za radu uz me to maka bylo to ono good work falifaxdekuju ti
rád jsem pomohl