V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Ovládání xfire ve hře

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Uživatelský avatar
JuR@s
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 črc 2008 11:06
Xfire nickname: jurascz1966
Bydliště: Czech Republic
Gender: None specified

Ovládání xfire ve hře

Nový příspěvekod JuR@s » 22 lis 2008 11:52

Od nÄ›jaké aktualizace mám problém s ovladáním xfire ve hÅ™e. Uľ v momentÄ› kdy chci nÄ›komu napsat musím aľ 3x zmáÄ


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 25 lis 2008 07:30

Tak s tím že musíš vícekrát ztisknout klavesovou skratku pro zobrazení chat okna jsem se ještě nesetkal ale je pravda, že až do včerejší aktualizace byl problem s posouváním kontakt listu ve hře... Zkusím si nahodit UT2004 a vyzkouším to...

Ještě dotaz na tvou sestavu... Jaký máš stroj ?


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
JuR@s
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 črc 2008 11:06
Xfire nickname: jurascz1966
Bydliště: Czech Republic
Gender: None specified

Nový příspěvekod JuR@s » 25 lis 2008 09:07

Moje sestava je v profilu xfire. Jinak s tím zobrazením chat okna ve hře jsem zjistil, ľe se to chová spíąe nepravidelně. Jednou to funguje hned a někdy utrpení :(

Obrázek


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 25 lis 2008 11:28

Mno protože to spíš ukazuje na nedostatek operační paměti což je při spuštěné hře více než pravděpodobné... ukazuje na to i ta neparvidelnost.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Potan
General
General
Příspěvky: 56
Registrován: 22 črc 2008 15:23
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Potan » 26 lis 2008 18:23

Tak ten scrol+x místo pár maÄ


Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
JuR@s
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 črc 2008 11:06
Xfire nickname: jurascz1966
Bydliště: Czech Republic
Gender: None specified

Nový příspěvekod JuR@s » 27 lis 2008 16:32

Tak to je fakt :). Je to tím, ľe tu kombinaci nepodrľím déle. Zjistil jsem to pÅ™i maÄ


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 29 lis 2008 17:39

ja mam treba xfire na F8



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů