V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Xfire se nezapne v žádné hře

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Xfire se nezapne v žádné hře

Nový příspěvekod MrPierc » 22 lis 2008 19:55

Dobrý den,

zkoušel jsem reinstalovat, ale už ani to nepomůže, scroll + X nereaguje a ani se dole ve hre nezjevi hlaska Xfire zaply a online.
Naposledy upravil(a) MrPierc dne 23 lis 2008 16:23, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 22 lis 2008 20:19

A dal si Tools/Options/Games?


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 22 lis 2008 20:28

ježiši, děkuju :-) nevěděl jsem, že se takhle musí detekovat hry - už to jde


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 22 lis 2008 22:39

A jestli máą nějakou novou hru, tak nedávej skip při zapínání


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 23 lis 2008 16:24

Tak už zase nic - stejné problémy, mám poslední verzi EN 1.100 - znova už to nepomohlo, zkoušel jsem i v jiných hrách a nic. Skip jsem nikdy nedával.


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 24 lis 2008 08:31

Když se podíváš do nastavení uáže ti to tvé hry detekované ?


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 24 lis 2008 17:35

Všechny hry nalezeny přes Tools/Options/Games - u vsech je nezaskrtnuto Disable in gama

//EDIT: Smazán dvojáček... Dávej na to pozor!


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 24 lis 2008 21:00

U každé hry musí býžt zaškrtnuto Automatycaly Detect (v tom případě by mělo být vše v pořádku) nebo Manual Detect (v tom případě musí být nastavena adresa umístění hry)


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 26 lis 2008 17:05

Děkuju, manuál pomohl, omluva za 2x post.


MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 29 lis 2008 18:42

Tak znova nejde, už jsem docela nešťastný.


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 29 lis 2008 23:15

Dej mi sem screeny tveho nastaveni her v xfire... možná se dozvíme více... dle mého názoru je to nejaká blbost... ale naprosto me nenapadá jaká...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 30 lis 2008 11:22

tady:

Obrázek

Obrázek


MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 02 pro 2008 18:56

Co na to říkáte ?


Potan
General
General
Příspěvky: 56
Registrován: 22 črc 2008 15:23
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Potan » 02 pro 2008 19:08

No mně to příjde nastevený dobře.


Obrázek
Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 02 pro 2008 20:16

Joooo mě taky ...cyba bude z největší pravděpodobnosti někde jindě (asi registry)


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host