V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Xfire se nezapne v žádné hře

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 04 pro 2008 16:02

nemůže to být antivirem ? Mám Kaspersky Internet Security .0.0.125

A nebo mám uninstallnout Xfire a kompletně registry vyčistit ?


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 04 pro 2008 19:40

MYslím si že ani jedna z možností neni realná... Registry nikdy dokonale nepromažeš, a takovouto cestou doženeš PC ještě k větší chybovosti....

A s Kasperskym zkušennosti nemám, ale myslím si že kdyby antivirus nějakým způsobe požadoval blokování programu. Dal by o tom vědět...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Potan
General
General
Příspěvky: 56
Registrován: 22 črc 2008 15:23
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Potan » 04 pro 2008 19:44

[quote="MrPierc"]A nebo mám uninstallnout Xfire a kompletnÄ› registry vyÄ


Obrázek
Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 04 pro 2008 19:52

Mno je dost možné že právě znovu nastavení by tomu mohlo pomoct, ale pravděpodobnost je mizivá...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 05 pro 2008 17:44

Jám jsem snad největší smolař svéta, pokud existuje chyba či nemoc na světě, která nejde vyléčit či ještě neexistuje, tak já ji na 100 % dostanu, jesus :-)


MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 08 úno 2009 12:17

Tak jsem přešel na Visty a problém je stále stejný :-) V některých hrách se to většinou zapne , ale ve Steam hrách ani omylem !


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 08 úno 2009 12:40

MrPierc píše:Tak jsem přešel na Visty a problém je stále stejný :-) V některých hrách se to většinou zapne , ale ve Steam hrách ani omylem !


A má opravdu steam ? Pokud hraješ nonsteam tak se podívej sem...

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?t=8


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 08 úno 2009 13:55

Ano, mám originální Day of Defear Source + Steam (žádný Non steam )


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 08 úno 2009 15:09

MrPierc píše:Ano, mám originální Day of Defear Source + Steam (žádný Non steam )


A díval ses jestli to má opravdu v xfire detekované? Pokud ano tak tu hru spust pres xfire... musí to fungovat...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Nový příspěvekod MrPierc » 11 úno 2009 19:30

Ano, přes xfire se normálně na kámoše připojím


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 11 úno 2009 21:24

nemanipuloval si v poslední­ se souborem xfire_games.ini?


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
MrPierc
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 lis 2008 19:49
Gender: None specified

Re: Xfire se nezapne v žádné hře

Nový příspěvekod MrPierc » 13 úno 2009 17:35

Mám 5 dní nově nainstalované Visty na čistě zformtovaném HDD


DJKiller00
Corporal
Corporal
Příspěvky: 14
Registrován: 08 dub 2008 20:04
Xfire nickname: djkiller00
Bydliště: Jablonec nad Nisou a sem tam Frýdek Místek :D
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Xfire se nezapne v žádné hře

Nový příspěvekod DJKiller00 » 27 kvě 2009 07:49

Když prolezež oficiální forum Xfire, je tam obrovský "Vista" topic od admina, v kterém je seznam her, které mají permanentně bloknutý XIG. Mě jde pod Vistama XIG jen v jedné hře, hrůza, že? :-) Topic je tam už nějakou tu dobu s hodně ohlasama, ale nikdo s tím nic nedělá. Holt...Xfire team asi nemá rád Visty. Takže člověku nezbývá nic jiného, než se s tím smířit a být bez Xfire ingame....a nebo nově nainstalovat XP. Ale známému dělá Xfire pod XP SP3 uplně to samé. Aby to nakonec nebylo to stejné jako s Vistou.

Nakonec budeme kvůli Xfire všichni na XP SP2 ještě za 10 let :lol:


Pokud by ale někdo našel řešení, bylo by to super. Hlavně nepište, ať se smaže " |DISABLE_FOR_VISTA " , protože to je tam teď už jen proto, že se to tvůrcům nechtělo smazat. Takže to nemá žádný smysl.



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů