V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Neoficiální řešení podpory her...
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: Falifax

Pravidla fóra
Máte problém s podporou některé z her na Xfire? Zde najdete návod jak vložit do game listu danou nepodporovanou nebo např. non steam hru.
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Seid » 03 pro 2008 22:03

Pěkný podvečer přeju, už delší dobu jsem řešil problém, že mě nebavilo po každém updatu přepisovat složitě soubor xfire_games.ini, aby mě to počítalo moje hodiny v Lineage II . Rozhodl jsem se udělat program na přepsání xfire_games.ini i přes to, že programovat moc neumím. Dneska vám představím první verzi tohodle prográmku. Program plánuju vylepšovat dle možností mých znalostí. Proto není konečný a bude zde ještě hodně změn.

K programu:
Samotný exe soubor stáhnete zde:

Kód: Vybrat vše

http://seid.wz.cz/Menic_xfire.exe

Prozatím musí být program ve stejné složce jako je soubor xfire_games.ini ( časem to hodlám změnit ..)
Avšak k přepsání musíte vytvořit ve stejné složce ještě soubor lineage.ini, který obsahuje obsah toho čím chcete přepisovat pole pro Lineage II .
Tzn pokud chci upravit xfire_games.ini třeba kódem:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=VGos_Kamael_Launcher.exe
DetectExe=System\Game_Guard.des
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME

Nakopíruji tento kód do souboru lineage.ini, který musíte vytvořit.
Vzorový soubor lineage.ini stáhnete zde:

Kód: Vybrat vše

http://seid.wz.cz/lineage.ini

Upozorňuju, že exe soubor , soubor xfire_games.ini a lineage.ini musí být všechny ve stejné složce! Časem udělám at nemusí být ve stejné složce.
Poté už při každém dalším přepisu stačí jen spustit program a ten už vše přepíše za vás.

PS: Byl bych rád kdyby ti co by ho popř. používali aspon občas(nebo ti co ho jen vyzkouší), tak mi řekli co se mám pokusit vylepšit, co je v něm blbě a podobně. Kritiku zásadně nepřijímám :lol: , avšak radu od zkušenějších ano. Budte na mě ohleduplní ! Časem hodlám program dopilovat do dokonalosti, protože mě baví docela programovat.

Ještě jedno důležité info , program se vás zeptá asi chcete udělát zálohu vašeho původního xfire_games.ini tak se nebojte, že příjdete o vaše ini. :D

S pozdravem
Seid


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 04 pro 2008 13:46

Program vypadá dobře moc díky...

Karma +1

//UPDATE: Časem by jsi mohl dynamicky načítat řádek

Kód: Vybrat vše

LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II


Kvůli lidem který mají pragram nainstalován v jiné složce, aby nebyla
nutná úprava v programu.

Pokud by jsi nebyl proti klidně bych do kódu nahrlédnul (nejenom já).
To bych ale potřeboval tvůj zdrojový kód *.c (Jestly jsi to teda programoval v C)...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

reply

Nový příspěvekod Seid » 05 pro 2008 14:02

Pochopil jsem že tento řádek --->

Kód: Vybrat vše

LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II

si vyčetl v souboru lineage.ini ale nechapu jak změnit přece každý si do toho souboru nakopiruje to co potřebuje , svůj kód kterým to chce přepsat , promin asi tě nepochopil.. :(
Kód zveřejním ale udělám v něm pořádek první at se nezleknete :D
naco mi bude utajování kódu, když si to každý může naprogramovat sám..
Ano dělal jsem to v C.
Seid


Obrázek
Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Kolousek001 » 08 dub 2009 16:27

Tak sem to skusil a uvidím jestli to bude fungovat... 8)


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod S1T1N » 08 dub 2009 16:33

n1 seš dobrej.. tohle funguje jenom na L2 ne ? ja bych to trošku upravil :twisted: :)


Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Kolousek001 » 08 dub 2009 16:35

Edit: tak mi to nefunguje, kdykoli to tím programem přepíšu celej ten xfire games se mi celej rozhodí a něco se z něj smaže, takže mi to nedetekuje spoustu jinejch her... :evil: :evil:


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Seid » 08 dub 2009 17:49

Kolousek001 píše:Edit: tak mi to nefunguje, kdykoli to tím programem přepíšu celej ten xfire games se mi celej rozhodí a něco se z něj smaže, takže mi to nedetekuje spoustu jinejch her... :evil: :evil:

To je divný zkoušel jsem to na windows XP,Visty i semičkách a nikdy jsem si rozházení nevšiml je to čistě na upravu Lineage II kodu hraju ho nějaké ty léta a skoro žádnou jinou hru jsem nehrál tudíž je možné že sem to mohl přehlídnout. Používá to pár lidí co hraju taky jen Lineage II takže ti si asi taky si nemohli něčeho všimnout jak je znám. Doma jsem otevřel svůj ini přepsaný tímto programem a nevypadá v nepořádku (poznávací čísla her jak jsem to proletěl se zdála být klasicky seřazena). Nevím čím to může být setkal se s tím problémem ještě někdo kdo to zkoušel?


Obrázek
Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Kolousek001 » 08 dub 2009 18:02

Seid píše:
Kolousek001 píše:Edit: tak mi to nefunguje, kdykoli to tím programem přepíšu celej ten xfire games se mi celej rozhodí a něco se z něj smaže, takže mi to nedetekuje spoustu jinejch her... :evil: :evil:

To je divný zkoušel jsem to na windows XP,Visty i semičkách a nikdy jsem si rozházení nevšiml je to čistě na upravu Lineage II kodu hraju ho nějaké ty léta a skoro žádnou jinou hru jsem nehrál tudíž je možné že sem to mohl přehlídnout. Používá to pár lidí co hraju taky jen Lineage II takže ti si asi taky si nemohli něčeho všimnout jak je znám. Doma jsem otevřel svůj ini přepsaný tímto programem a nevypadá v nepořádku (poznávací čísla her jak jsem to proletěl se zdála být klasicky seřazena). Nevím čím to může být setkal se s tím problémem ještě někdo kdo to zkoušel?

možná je to podle těch poznávacích čísel, já fakt nvm


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Seid » 08 dub 2009 20:36

Tedka nevím co nevíš :D nevíš asi to máš rozházené nebo asi tak má být? Zkusil bych ti pomoc víš co popř uploadni ten tvůj ,,rozházený" xfire_games.ini na nějaký server třeba edisk,ulozto nebo něco kam chceš a já se kouknu jak to máš rozházené..(popř se koukne někdo z tohodle forka)
Neříkám ti, že to není možné programovat neumím ale tohle mi jakžtakž chodilo :D :D jen mi nejde do hlavy jak by tento program mohl rozházet ten soubor 8)
V principu to funguje, že naskenuje tvůj dosavadní xfire_games.ini upraví řetězec jen mezi vyhraněním prostorem a celé ti to uloží do tvojeho xfire_games.ini který by měl zůstat tak jak byl akorát se ti změní pole pro Lineage II


Obrázek
Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Kolousek001 » 11 dub 2009 16:29

To je jedno, to budu přepisovat normálně, dokud nevymyslíš aby ten program mohl bejt třeba na ploše , protože stejně do tý složky musím jít a pak už je jedno jestli spustím program, nebo to tam nakopíruju ručně...


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Xfire_games.ini Changer (zatím se týká jen Lineage II)

Nový příspěvekod Seid » 11 dub 2009 19:39

Ja mam zastupce na ploše.


Obrázek

Zpět na “Xfire - Games support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů