V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Ukazatel hodin - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Ukazatel hodin - Vyřešeno!

Nový příspěvekod drobek314 » 13 led 2009 20:19

Zdravím už je to pár týhnu zpět a pamatuju si že jsem nejak hrabal v natavení xfire a nějak ani nevím jak jsem tam nastavit aby mi to ukazovalo kolik je HODIN.
Ale při aktualizaci se mi to zase zrušilo.
Jak to udělám aby mi to ukazovalo čas.??

//EDIT: Vyřešeno!


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 13 led 2009 21:03

Máš jistě na mysli tohle....

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?t=153


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 13 led 2009 21:28

Já nemyslim tohle já myslím aby mi to ukazovalu nahoře v pravim rohu cas. Třeba 22:30 . kde se to nastavuje.


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 13 led 2009 21:41

Abych pravdu řekl netuším co máš na mysli, nikdy jsem to neviděl... a nic kromě toho co jsem ti poslal snad ani neni....

Zkus mi to prosím trochu více popsat. popř. poslat starý screen...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 14 led 2009 15:35

ja vim co drobek mysli, nascreenuju to a hodim sem. cekejte ....


edit: zde řešení:

Obrázek a potom Obrázek


drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 14 led 2009 19:08

R Kill Poarote píše:ja vim co drobek mysli, nascreenuju to a hodim sem. cekejte ....


edit: zde řešení:

Obrázek a potom Obrázek


Ano přesně toto mám na mysli ale já to v Options nemužu najít

Kód: Vybrat vše

http://image-upload.cz-warez.info/images/ntny9jm92czyb6rd8cds.jpg


//Edit: zmenšení screenu... nemusíš to tady tapetovat!


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 led 2009 19:11

Nastavuje se to přes options ve hře tak, jak je to ukýzané na tom druhém screenu. Vlezeš do hry zmáčkneš scroll lock + x dáš options a možnost zobrazit hodiny...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
drobek314
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 23 říj 2008 16:39
Gender: None specified

Nový příspěvekod drobek314 » 14 led 2009 19:34

Paráda už to beží chlapi díky.


Obrázek
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 15 led 2009 10:19

diky :) jako podekovani muzes dat karmu :)


Potan
General
General
Příspěvky: 56
Registrován: 22 črc 2008 15:23
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Potan » 15 led 2009 14:02

Tak to je vymakaný.


Obrázek
Obrázek

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů