V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

InGame internetový prohlížeč

Jak na to? Rady, návody a Tutorialy
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

InGame internetový prohlížeč

Nový příspěvekod maxXx » 13 led 2009 22:23

Ano, je to povoleno a jsou tady první testy. Může si to vyzkoušet každý z Vás ve své oblíbené hře. Ovšem pamatujte na to že tohle opravdu test, takže vše nemusí fungovat tak jak má a byl bych velice rád, kdyby jste o všech chybách a nedostatcích dávali vedět aby se jim jiní uživatelé mohli vyhnout.

Postup:

1. Vypni xfire (Exit Xfire).
2. Ve tvé složce s Xfirem otevři xfire_games.ini.
3. Najdi svojí oblíbenou hru.
4. Do řádku InGameFlags zkopíruj toto:

Kód: Vybrat vše

InGameFlags=ENABLE_MOUSE|ENABLE_BROWSER


5. Ulož xfire_games.ini.
6. Spusť Xfire.
7. Spusť hru a zmáčkni scroll lock + X.
8. Klikni na tlačítko Options v ingame okně a poté vyber 'Display In Game Browser'.

Pokud jste všechno udělaly tak jak jste měly, měl by se Vám zobrazit internetový prohlížeč.

Možnosti prohlížeče jsou podobné jako možnosti všech ostatních ingame oken (pruhlednost, změna velikosti, apod.)

Testnováno v rámci tohoto fóra:
Lineage II Obrázek
World of Warcraft Obrázek
Guild Wars Obrázek
Fallout 3 Obrázek
Halo Obrázek
Call of Duty 2 Obrázek
Diablo II: Lord of Destruction Obrázek
Call of Duty: World at War Obrázek
Grand Theft Auto San Andreas Obrázek
Call of Duty 4 Obrázek
Mafia Obrázek
Crysis Obrázek
Warhead Obrázek
Max payne Obrázek
GTA4 Obrázek
FlatOut 2 Obrázek

Demo video:
Obrázek
Naposledy upravil(a) maxXx dne 15 led 2009 15:14, celkem upraveno 5 x.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod S1T1N » 13 led 2009 23:00

Nak ti to nefaka


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 14 led 2009 07:00

Oficiálně to jde na některých MMO hrách a UT 2004, dál nic


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 14 led 2009 07:14

S1T1N píše:Nak ti to nefaka


Odzkouąeno na hrách Fallout 3 a Halo ąlo to, tak je chyba někde u tebe. Nejspíą si něco blbě opsal


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
Potan
General
General
Příspěvky: 56
Registrován: 22 črc 2008 15:23
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Potan » 14 led 2009 07:22

Kolik paměti navíc to spotřebuje?


Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 14 led 2009 07:28

Potan píše:Kolik pamÄ›ti navíc to spotÅ™ebuje?


A co by to mělo spotřebovávat? Tohle přiąlo s novým Xfire updatem 1.100


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 14 led 2009 16:10

v call of duty 2 to taky nejde


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 led 2009 16:24

S1T1N píše:Nak ti to nefaka


R Kill Poarote píše:v call of duty 2 to taky nejde


Je to delany hlavne pro MMO! A zatim se to jen testuje...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 14 led 2009 16:26

ja vim, ja jen tak podotkl kdyby to nekdo chtel strkat do CoD2


Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 14 led 2009 19:02

Je pravda, ľe chvíli trvalo neľ dali Xfire in-game 2.0 do CoD 2


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
DJKiller00
Corporal
Corporal
Příspěvky: 14
Registrován: 08 dub 2008 20:04
Xfire nickname: djkiller00
Bydliště: Jablonec nad Nisou a sem tam Frýdek Místek :D
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod DJKiller00 » 14 led 2009 19:08

Pro MMO je tohle urÄ


Jack
Private
Private
Příspěvky: 1
Registrován: 14 led 2009 19:22
Gender: None specified

Nový příspěvekod Jack » 14 led 2009 19:30

Technicky zádrhel :) Nějak xfire_games.ini nemohu najít. Kdo máte Win Vista, a funguje vám to, tak to sem písněte :)

Edit 1

xfire_games.ini se u Vist nachází v

Kód: Vybrat vše

ProgramData\Xfire\Xfire_Games.ini


Edit 2

Win Vista, SP1

Diablo II: Lord of Destruction -- nejdou načítat stránky
Call of Duty: World at War -- hra po otevření XF okna spadne s chybovou hláškou "v aplikaci došlo k chybě".
Grand Theft Auto San Andreas -- funguje
Call of Duty 4 -- funguje
Mafia - nejde ovladat mysi - po zadani defaultniho prikazu XF ve hre nefunguje
Crysis - 0 a 1 - XF ve hre nefunguje
Warhead - XF ve hre nefunguje
Max payne - XF ve hre nefunguje
GTA4 - XF ve hre nefunguje

Defaultni prikaz v pripade nefunkcnosti:

Kód: Vybrat vše

InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
Naposledy upravil(a) Jack dne 14 led 2009 20:19, celkem upraveno 6 x.


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 led 2009 19:32

Na vistách je na adrese...

Kód: Vybrat vše

C:\ProgramData\Xfire\Xfire_Games.ini


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 14 led 2009 19:32

Pokud vím, tak v Pizdách by to mělo být C:\Program Data\Xfire

nebo ne?

EDIT: maxXx, Ty Ä…mejde :)
Naposledy upravil(a) Falifax dne 14 led 2009 19:34, celkem upraveno 1 x.


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 led 2009 19:33

Falifax píše:Pokud vím, tak v Pizdách by to mělo být C:\Program Data\Xfire

nebo ne?

EDIT: maxXx, Ty ąmejde :)


Přesně tak... ale mosel jsem googlovat :shock:


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!

Zpět na “Xfire - How to”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů