Tak a je to tady! phpBB3 běží, sice né tak jak bych si představoval, ale už je to Beta test tím pádem apeluji na Vás moje cz Xfire rodino, aby jste mi to pořádně zatížily a hlásily každou drobnou chybku (nedostatek), který zaregistrujete...
Já sám jsem v téhle chvíly opravil jeden a to je chybějící tlačítka pro vytvoření topicu a odeslání zprávy....
Vídím tu ještě jedu chybu obrovských rozměrů a to je špatné kódování určitých uživatelů... Nevím čím je to způsobeno a snažím se na to přijít... Do té doby bych těchto konkrétních pár uživatelů, každej vidí koho se to týká, aby psaly bez diakrytyky... Dokud se to nevyřeší....
A poslední věc kterou bych chtěl zmínit jsou rozhašené rozměry avatarů, způsobené aktulizací RS, proto prosím všechny uživatele používající jakýkoliv avatar, aby ho smazali a nahráli znovu dle pravidel...
V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
PhpBB3 - ČTĚTE!
Moderátor: Falifax
Pravidla fóra
V tomto foru je povoleno zakládání nových témat i neregistrovaným návštěcníkům z důvodu oběktivního vyjádření ke změnám či novým návrhům.
V tomto foru je povoleno zakládání nových témat i neregistrovaným návštěcníkům z důvodu oběktivního vyjádření ke změnám či novým návrhům.
-
- Administrator
- Xfire nickname: maxxxik
PhpBB3 - ČTĚTE!
Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
-
- xModerátor
- Xfire nickname: robkillcz
Re: PhpBB3 - ČTĚTE!
zatim je to super. zadnou chybu jsem zatim nenasel...
doporucuji vsem aktualizovat sve info o profilu, v teto novejsi verzy jsou nejake upravy ktere jsme tu drive nemely. ps: bude karma?
doporucuji vsem aktualizovat sve info o profilu, v teto novejsi verzy jsou nejake upravy ktere jsme tu drive nemely. ps: bude karma?
-
- Administrator
R Kill Poarote píše:ps: bude karma?
Karma bude, pracuje se na ní, ale z duvodu složitosti phpBB3 to ještě chvilku potrvá... Primárně musím odstranit problémy s kódováním...

Novinky Boardu:
Fórum pročteno , PhpBB3 pro mě je jen menší nezvyk trošku jinej vzhled. Jinak chyby jsem osobně žádné nenašel.
Kdyby přece jen nějakou objevil tak pisnu
Chválím práci adminu
Seid

Chválím práci adminu

Seid

- Falifax
- xModerátor
- Xfire nickname: - nevyplněno -
Vše funguje jak má, jen jsem měl problémy s cookies
-
- xModerátor
- Xfire nickname: robkillcz
mam problemy s avatarem, nejde mi sem hodit 
mozna by pomohl nejakej tutorial, dle toho ze avatar maji jen 2 lidi bude asi nejakej problem, nebo mi napiste pm a ja az to pochopim tak napisu tutorial sam. ..

mozna by pomohl nejakej tutorial, dle toho ze avatar maji jen 2 lidi bude asi nejakej problem, nebo mi napiste pm a ja az to pochopim tak napisu tutorial sam. ..
-
- Private
- Xfire nickname: atsor
Fórum se mi zamlouvá, spíše nápad. Ale koupil bych tomu doménu a celkově udělal něco o xFire všeobecně. Mohlo by to mít úspěch... 

-
- Administrator
Mr. Atsor píše:Fórum se mi zamlouvá, spíše nápad. Ale koupil bych tomu doménu a celkově udělal něco o xFire všeobecně. Mohlo by to mít úspěch...
Také bych do něčeho takového šel, měl bych i pár nápadů jenomže schopných lidí a peněz je málo... Ale to ty víš nejlépe... ty máš svých projektů dost... a také jsem četl tvůj náborový proslov na RW foru... btw... přihlásil bych se ale nemám na to příspěvky...

Novinky Boardu:
Zpět na “Návrhy, nápady & stížnosti”