V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Volání

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
breta74
Private
Private
Příspěvky: 5
Registrován: 26 úno 2008 18:16
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Volání

Nový příspěvekod breta74 » 22 bře 2009 20:55

Chtěl bych se zeptat proč mám zakázané připojení do hry,mute microphone(disabled),hlasová komunikace zakázaná


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod maxXx » 22 bře 2009 21:07

Kde to máš zakázané? Ve hře? (název hry) Popř screen z programu...
Trochu více to upřesni nevím co jsi pod tvým problémem mám představit...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod S1T1N » 25 bře 2009 17:31

skus překontrolovat nastavení + test viz. screns

Obrázek

Obrázek



Kód: Vybrat vše

Chtěl bych se zeptat proč mám zakázané připojení do hry,mute microphone(disabled),hlasová komunikace zakázaná


rozepiš .... :arrow:


tohle nesmý být zaškrtlé...

Obrázek

fakt nvm říkám rozepiš to .... :wink:


breta74
Private
Private
Příspěvky: 5
Registrován: 26 úno 2008 18:16
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod breta74 » 25 bře 2009 21:06

Omlouvám se je to můj první obrázek na fóru. Když zapnu Xfire mám podsvícené ikony dle obrázku,ale zakroužkované ne.Nastavení mám shodné,jako na screenech výše.
Obrázek


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod S1T1N » 25 bře 2009 21:37

hm skoušel sem to .. musíš mýt zapojenej mikrofon popřípadě sluchatka+mikrák.
To co je na tom screnu ukazuje ze nemas zapojeny mikrofon ... a pokud ano .. skus jestli spravne funguje.
Jakou máš zvukovou kartu ?


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod maxXx » 25 bře 2009 21:45

S1T1N píše:hm skoušel sem to .. musíš mýt zapojenej mikrofon popřípadě sluchatka+mikrák.
To co je na tom screnu ukazuje ze nemas zapojeny mikrofon ... a pokud ano .. skus jestli spravne funguje.
Jakou máš zvukovou kartu ?


Naprosto s tímhle souhlasím, možná jen tak okrajově pokus se dostat do správce zařízení a podívat se jestli zvukové zařízení je korektně nainstalováno a jestli ho system detekuje... (např. jestli ti funguje v TS nebo VNT)


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
breta74
Private
Private
Příspěvky: 5
Registrován: 26 úno 2008 18:16
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod breta74 » 26 bře 2009 15:22

Mikrofon mám zapojený a v jiných komunikátorech(Skype) funguje naprosto bez problémů. Ze zprávce zařízení jsem se pokusil udělat screen.
Obrázek


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod maxXx » 26 bře 2009 20:16

Dej tools>options>voices>drivers a podivej se jestli tam primo tohle mas nastavveny...

V češtině

možnosti>nastavení>zvuk>ovladače


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
breta74
Private
Private
Příspěvky: 5
Registrován: 26 úno 2008 18:16
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod breta74 » 26 bře 2009 20:58

Myslím si , že tam mám nastaveno to co má být.
Obrázek


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod maxXx » 27 bře 2009 13:53

zdá se mi že máš trochu starší verzi programu...

takže přikročíme k něčemu radikálnějšímu:

-odinstaluj program
-pokud je umístěn na systemovém disku (default C:) tak smaž všechno co po něm zbylo
-naistaluj znova (NA SYSTEMOVÝ DISK)
-NEISTALUJ češtinu a zkus funkci call!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod S1T1N » 27 bře 2009 15:15

Starší ? xfire ma automatické udpaty :) :arrow:
teda pokud je to nastavené


breta74
Private
Private
Příspěvky: 5
Registrován: 26 úno 2008 18:16
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod breta74 » 30 bře 2009 16:47

Odinstalováno, vyčištěno,znova nainstalováno bez češtiny, výsledek je stejně negativní
Obrázek


DJKiller00
Corporal
Corporal
Příspěvky: 14
Registrován: 08 dub 2008 20:04
Xfire nickname: djkiller00
Bydliště: Jablonec nad Nisou a sem tam Frýdek Místek :D
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod DJKiller00 » 26 čer 2009 17:30

Mám stejný problém, ač to ještě tak před 4 dnama šlo vše :) Takhle náhodou, soubory Ti posílat někdo může? Asi ne, že? :-) Xfire tvrdí, že je to firewallem, zkoušel jsem vše možné a nic nic nic nic a zase nic :-) takže tak...Xfire brzo asi vymažu jak ze svého PC tak nějakým způsobem ze světa :-D bo poslední dobou vše přestává fungovat... Hlavně jak tam se*ou nové funkce a staré věci nefungují

P.S.: Bude to asi hlavně portama ;-)


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod S1T1N » 28 čer 2009 16:05

firewallem to neuye byt pokud nemas osobni firewall a nezakazal si udpate xfire {potom by neslo ani in game a posilani dat] pokud mas windows firewall tka seti to nastavy automaticky pri rebotu // [ firewallem to neni na 100 procent .
je to tim ze mnoho lidi pouyiva skyny a je stale vice dolnku . Pka vznikaji chyby
nebo staci kdyz spadne hra pak je potreba preistalovat celi xfire . Posledni moynost upravit slozku In game to pomuye vzdy . Me nejde In gmae u dx 10 her jakmile zapnu dx10 screny nci nejde Far cry , crysis wars , crysis , Bioschock,Cryostatic atd.. jakmile budu myt cas kouknu se nato ;]


DJKiller00
Corporal
Corporal
Příspěvky: 14
Registrován: 08 dub 2008 20:04
Xfire nickname: djkiller00
Bydliště: Jablonec nad Nisou a sem tam Frýdek Místek :D
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Volání

Nový příspěvekod DJKiller00 » 02 črc 2009 09:29

No, první věc co člověk musí udělat je, zkontrolovat firewall, nejen osobnní SW firewall, ale taky se kouknout na router pokud je zapnutý tam. Nezapomínejte na to, že Xfire k té komunikaci potřebuje porty :-) a pokud jsi za firewallem, nebo máš bloknuté porty - zakázané nebo od providera, tak si nezavoláš a ani nepříjmeš/nepošleš soubor ;-)

Já mám problém vyřešen, provider prý omylem zablokoval všechny mé porty, stačilo napsat slušný e-mail a vše bylo vyřešeno během dne a půl. Teď už zase volám a posílám soubory jak o život. No, ale hlavní věc je, že můžu opět hostovat na W3 :-D.

Pokud bude mít někdo podobný problém s komunikací a posíláním, jděte do záložky files a na bočním panelu se proscrollujte až uplně dolu k tomuto - Nat Type Help a koukněte jestli vám to nehází nějaký zapeklitý error ;-)

P.S.: Mě teď Xfire hlásí tohle " You are behind a Full Cone or Restricted Cone NAT (Xfire type 1)" ale to nezpůsobuje nějaké problémy, kromě občasné pomalé odezvy při komunikaci.

P.S.S.: Mě třeba nejde ingame u hromady her, bo vývojáři Xfire totálně kašlou na uživatele pod Vistama ;-) U poloviny her zakázali ingame s tím, že to způsobuje problémy a pády a s tím, že se to ve velmi brzké době vyřeší. 3 další verze jsou už venku a žádná změna, ba naopak už to nejde ani ochcat změnou xfire_games.ini . :roll:



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů