V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Windows seven a xfire_games.ini (Lineage II) - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Windows seven a xfire_games.ini (Lineage II) - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Seid » 02 dub 2009 15:21

Zdravíčko :-)
máte někdo windows vista popř zkoušel jste to na něm xfire? soubor xfire_games.ini se nachazi klasicky jako na XP ve stejne složce problém je ale v tom že at přepíšu soubor xfire_games.ini jak chcu stále se spouští officiální exe a a detekuje officialni exe (potřebuju pro neoficiální server hry Linege II) i kdyz v xfire_games.ini je uplne neco jineho? Vite nekdo čím by to mohlo být? Zkoušel jsem hledat nic jsem nenašel, psal jsem na officiálním foru bylo mi odpovězeno, že xfire nepodporuje windows 7 a že je dělaný na officiální servery. Tak píšu ještě ze zoufalosti zde, třeba se někdo najde kdo by mohl vědět :-) Jinak hold udělám přítrž sedmíčkám a přejdu zase na klasické dobré XP.

Ještě věcná připomínka mám nahraných celkově 2999 hodin zrovna ta jedna hodina Lineage II mi chybí do 3000 :D a zrovna tedka to nejde ;)
Naposledy upravil(a) maxXx dne 02 čer 2009 18:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: //maxXx: vyřešeno!


Obrázek
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod S1T1N » 02 dub 2009 18:10

tak za 1. xfire jde na win seven :) skousel sem na betě 64 Bit ..
ještě se nekde kouknu a napíšu :wink:
2. pockej na maxe ten bude vedět :)


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod Seid » 02 dub 2009 19:08

S1T1N píše:tak za 1. xfire jde na win seven :) skousel sem na betě 64 Bit ..
ještě se nekde kouknu a napíšu :wink:
2. pockej na maxe ten bude vedět :)

Za 1. Ano xfire na bětě 64 Bit opravdu jede to není pochyb normálně používám ale nereaguje na upravu xfire_games.ini tzn nechce mi počítat lineage na neoficiálním serveru
2. maxxx byl první koho jsem se ptal a říkal mi že nemá tušení ;-) pro mě je xfire dost důležitý a proto asi zase kvůli němu budu přecházet na XP i když jsem byl s sedmičkama celkem spokojený.


Obrázek
Uživatelský avatar
JuR@s
Corporal
Corporal
Příspěvky: 15
Registrován: 22 črc 2008 11:06
Xfire nickname: jurascz1966
Bydliště: Czech Republic
Gender: None specified

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod JuR@s » 17 dub 2009 13:27

Ve Win Vista je soubor xfire_games.ini uložen v adresáři: C:\ProgramData\Xfire\ Navíc složka "ProgramData" je skrytá. Takže je to úplně jiný adresář než ve Win XP! :wink: Nevím jak ve Win 7, ale bude to zřejmě podobné jako ve Vistě 8)

Obrázek


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod Seid » 17 dub 2009 22:54

Defaulte to v seven najdeš klasicky v program files, zkoušel jsem podle návodu nakopírovat některé věci do programdata to co by tam mělo být a ty staré vymazat a stejně nic nepomohlo...


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod maxXx » 04 kvě 2009 13:41

Seid píše:Lineage II


Tady je patch který odstraní GameGuard z tvého klienta.
Jediný soubor po vložení do složky system vypne GG a to v klientech od Interlude až po nejnovější CT2.3 Gracia - Final. Stačí jen nahradit původní soubor dsetup.dll.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/228628753/universal-game-guard-patch.rar


Řeší to problémy u Windows 7 proto po té můžeš upravit xfire_games.ini starým kódem.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Drver
Private
Private
Příspěvky: 1
Registrován: 02 čer 2009 17:22
Xfire nickname: drver69
Gender: None specified

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod Drver » 02 čer 2009 17:33

teraz som z toho zmateny, tak da sa hrat na sevenoch na neoficialnom servery ?


Obrázek
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows seven a xfire_games.ini

Nový příspěvekod S1T1N » 02 čer 2009 18:52

Drver píše:teraz som z toho zmateny, tak da sa hrat na sevenoch na neoficialnom servery ?


Ano pročti si ten Příspevěk nad tím tvým ...
Stačí přepsat jen jeden soubor .



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host