V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 16 dub 2009 20:15

zdravím , mám docela velkej problém když mám zaplej XF a zapnu si jakoukoliv hru tak mě zaplá hra jede na 10 FPS a přitom mi jede třeba na 80FPS s vyplím XF (např.: cod2) , čím to může být , že když mám zaplý XF že mě hry jedou na pár FPS a jakmile XF vypnu hry sou hratelné ? prosím o radu


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod maxXx » 16 dub 2009 21:12

Xfire má určitý nároky na paměť, tudíž nějakou OP zabírá pokud tě to skutečně (přesně) zajímá. Zjistit přeysné údaje není problém... Pokud máš jedno jádrový procesor jako já nebo nějakou slabší odrůdu dvoujádorvého tak rozdíl poznáš... Z tvého příspěvku soudím že máš jednojádrový procesor s OP tak max. 512MB což je na hru + xfire dost málo a teto problém je předvídetelný... Pokud se konfigurace tvého počítáče nějak liší, vypiš ji!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 17 dub 2009 04:29

mám jednojádro Intel Pentium 4 2.80GHz + HT ( Prescott { socket 478 } ) + 2GB Ram nikdy mi to nedělalo vždycky mi jelo vše krásně začalo to dělat nedávno :(


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod maxXx » 17 dub 2009 06:44

Bych řekl, žr jr chba v lechce zastaralém HW. Ale psal jsi, že mýváš 80 nebo 10 fps. To je divné cod2 by ti měl vytáhnout, tak 125 - 80 fps s tvým hardwarem... což je divné a problém bych tedy neviděl pouze v xfire. Jasně o něco málo ho zpomalí, ale né o tolik.

Můžeš si schválně pustit hru a poté Správce úloh a sledovat na kolik ti xfire vytěžuje CPU a OP. Mizivé procento...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 17 dub 2009 15:30

no jelo mi to krásně tohle to s tím XF dělá pouze v XP ve vistách to nedělá už mi to dělalo dřív , ale to pouze stačil přeinstalovat XF a bylo to dobrý , ale momentálně to nefunguje :( jo a co je toto "OP" ?


Obrázek
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 17 dub 2009 15:41

ještě něco , vypl sem XF a zapl sem si NFSC , hra měla v menu 50FPS (měřeno přes FRAPS) hru sem zaminimalizoval a zapl sem XF , hru sem maximilizoval a jakmile XF zjistil , že mám zaplou hru tak FPS kleslo na 19FPS


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod maxXx » 17 dub 2009 18:05

Vyscrénuj mi prosím správce úloh (ctrl + alt + del) při zapnuté hře...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 17 dub 2009 18:28

Naposledy upravil(a) maxXx dne 17 dub 2009 18:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: //maxXx: prosím netapetuj!


Obrázek
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod S1T1N » 17 dub 2009 18:35

používáš nakej skin? .. měl sem stejnej problém po posledním udpate..


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod S1T1N » 17 dub 2009 18:36

na Tvoje Pc Hodně procesu .. to ani ja nemam na 2 x 4 GHz ...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod maxXx » 17 dub 2009 18:40

To je nějaká chba která přerůstá přes rámec xfire, protože COD2 by ti mělo procesor vytěžovat až na 99% a tomu tak není. Vytížení xfire je nadměrné to je tedy pravda...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 17 dub 2009 18:45

skin mám základní "SHADOW" prostě už nevím čím to může být , lidi poraď te ! pleas


Obrázek
svobikk
Corporal
Corporal
Příspěvky: 19
Registrován: 16 dub 2009 19:55
Xfire nickname: svobikk
Gender: None specified

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod svobikk » 17 dub 2009 18:47

teĎka sem si všiml , že když ve správce úloh ukončím "ekrn.exe" tak se mi odhlásí XF nevypne se pouze se odpojí ! dělá vám to taky nebo je to nějaká chyba ?


Obrázek
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod S1T1N » 17 dub 2009 18:50

muj oblibeny mYm skin bouzel us ho nemuzu pouzivat

...

Obrázek

pokud je bez te bocni listy dela my xfire tohle.. 50-60 % zateže

tedka pouzivam tenhle ..

Obrázek


o tom sem ti psal maxi nvm cím to muze být ...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: při zapnůtém XF , rapidní pokles FPS

Nový příspěvekod maxXx » 17 dub 2009 18:52

svobikk píše:teĎka sem si všiml , že když ve správce úloh ukončím "ekrn.exe" tak se mi odhlásí XF nevypne se pouze se odpojí ! dělá vám to taky nebo je to nějaká chyba ?


To se ani nedivím je to součást programu ESET Security která má na starosti komunikaci s internetem, takže násilným vypnutím ESET zablokuje porty ale ekrn.exe po chvíli znova naskočí tudíž se můžeš znovu připojit.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů