V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Problem s pripojenim

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 05 kvě 2009 15:02

Dobry den,Mam dotaz konkretne ke hre Medal of honor allied assaul kterou hraju pres Xfire, skoro ke kazdem serveru kdyz se pripojuji mi to napise connecting timed out nevite co s tim? predem dekuju za odpovedi
Naposledy upravil(a) maxXx dne 05 kvě 2009 19:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: //edit: Přesunuto - špatná sekce!


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod maxXx » 05 kvě 2009 15:39

Tak pokud ti to napíše connecting timed out až ve hře tak se zkus připojit na daný server jiným způsobem než přes xfire. Například přes konzoli ve hře... a napiš jak to dopadlo...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 05 kvě 2009 16:08

co tim myslíte připojit přes konzoli? moc tohle neovladam tyhle pripojeni


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod maxXx » 05 kvě 2009 16:23

Nevím jak to je v MoH ale ve většině her se nějakým tlačítkem (viz. options) zapíná konzole do které poté stačí napsat něco jako connenct (ip adresa).

Ale zkusit to můžeš i přes menu multiplayeru a zadat tam ip... na kterou sechceš připojit...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 05 kvě 2009 16:27

Jo takhle.njn ale já to IP ty hry nikde nevidím,mám přímo servery na Xfire ale žádný ip,nebo jestli hledám špatně...?


Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 05 kvě 2009 16:31

už jsem to našel.ale bohužel opět mi to píše server connecting timed out


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod maxXx » 05 kvě 2009 18:51

tak v tom případě není problém v xfire ale ve hře...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 05 kvě 2009 19:26

A vy netušíte co by to mohl být za problem nebo jak zjistit jak ho vyřešit?


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod maxXx » 05 kvě 2009 19:28

Máš originální verzi hry? Máš hru povolenou ve firewallu?

To jsou nejčastější problémy ...od nich se toho dost odvyjí!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod S1T1N » 05 kvě 2009 22:58

Pomalej internet .. je to jak v CoD .. pokud se na server hráč nepřipoji v určitém čase tak naskočí hláška Time Out nebo disconect atd... . server je nedostupný .. ale nemusí to být tímhle ..


Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 06 kvě 2009 12:49

Pomalým netem to není mám 16mb/s ale nemám originálku..mám nějakou možnost jak to rozjet a odstranit tuhle chybu s tim timed outem?


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod maxXx » 06 kvě 2009 13:31

Rolandman píše:Pomalým netem to není mám 16mb/s ale nemám originálku..mám nějakou možnost jak to rozjet a odstranit tuhle chybu s tim timed outem?


Tak to bude 100% tím že nemáš orig. verzi hry a já teda opravdu nevím jak je to v MoH jestli jsou nějaké neoriginální nebo cracklé servery...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 06 kvě 2009 13:50

Aha...tak to já taky ne,ale dík;) aspon vím čim to je


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod S1T1N » 06 kvě 2009 15:17

Kód: Vybrat vše

Tato genialna strielacka je z prostredia 2 svetovej vojny. Je potreba CD s originalnou hrou.


Tohle sem nasel na netu takže Mp bez originalky nejde


Rolandman
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 05 kvě 2009 14:55
Xfire nickname: roland900
Gender: None specified

Re: Problem s pripojenim

Nový příspěvekod Rolandman » 06 kvě 2009 19:53

tak díky;)poscháním originálku



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů