Xfire Fórum ~ Česká republika

První české Xfire Fórum ~ od roku 2007
Právě je 22 srp 2017 17:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00


V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015


Fórum je zamknuté  Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 06 kvě 2009 18:26 
Offline
Administrator
Administrator

Registrován: 07 srp 2007 14:28
Příspěvky: 473
Xfire nickname: maxxxik
Ano, slyšíte správně od vydání aktualizace vydání 1.108 podporuje xfire přidání AIM klienta.

Obrázek

Celé je to zatím v ALPHA verzi, takže obsahuje mnoho chyb a nevychytávek.

Spustíte ho tak že kliknete druhým tlačítkem na políčko Friends Online...

Obrázek

Zadejte AIM uživatelské jméno a heslo. Můžete klepnout na dvě zaškrtávací políčka, pokud chcete, ale ty zatím nefungují.

Takže teď byste měli mít AIM účet jako novou skupinu přátel v klientovi a můžete chatovat s nimi jako s normálními Xfire uživately, dokonce i ve hře!

Takže jen tak můžete skusit kliknout pravým tlačítkem na název skupiny a podívejte se na menu, které se otevře:

Obrázek

Jak vidíte, můžete odhlásit a přihlásit se k účtu AIM bez odhlašování z vašeho účtu Xfire. "Přidat přítele" volba Vám skutečně umožní přidat do vašich přátel AIM AIM účet.

Hned na druhou stranu věci. Oznámení o velký (ALPHA) text. To znamená, že ještě není připravena pro vážné použití. Takže to, co nefunguje? Alespoň tyhle věci nefungují správně ještě:

    - Pokud se odhlásíte z Xfire a poté se přihlaste zpět, automatické přihlášení AIM nefunguje, musíte si na něj kliknout pravým tlačítkem myši a přihlásit ručně.

    - Klient si nepamatuje nickname vašich ICQ přátel

Zkoušel jsem i ICQ a bylo funkční!

Tyto dva problemy jsou zpusobeny nepřizpůsobením xfire serverů. Proto další aktualizací by měly být oba dva tyto problémy vyřešeny.

Tak enjoy it!

_________________
Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 06 kvě 2009 18:45 
Offline
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2009 16:02
Příspěvky: 2
Xfire nickname: elfinho
nice ! opravdu se to hodi :) sem líný chodit na icq :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 06 kvě 2009 18:59 
Offline
Private
Private

Registrován: 17 bře 2009 15:42
Příspěvky: 2
Xfire nickname: quajak
mne to dako nechce ist musim si zato sadnut poriadne :oops: :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 06 kvě 2009 19:01 
Offline
General
General

Registrován: 24 srp 2008 06:26
Příspěvky: 53
elwenn píše:
nice ! opravdu se to hodi :) sem líný chodit na icq :D

tak doufám, že nejsi liný se učit nazpamět čísla :twisted: to je maso sem se na to logl a tolik icq čísel pod sebou jsem nikdy neviděl :D , až to opraví tak to bude opravdu nice, ja jen doufám že ještě zprovozní xfire in game pro hru aion beta , sice to počítá ale to je vše co to umí všechno ostatní blokuje prý gameguard co jsem se dočetl na forku oficiálním.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 16 kvě 2009 15:11 
Offline
xModerátor
xModerátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2008 05:49
Příspěvky: 124
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Taky jsem dostal šok, když jsem viděl tolik čísel

mmm... čísla

_________________
Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 20 kvě 2009 14:50 
Offline
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 20 dub 2009 16:02
Příspěvky: 2
Xfire nickname: elfinho
Seid píše:
elwenn píše:
nice ! opravdu se to hodi :) sem líný chodit na icq :D

tak doufám, že nejsi liný se učit nazpamět čísla :twisted: to je maso sem se na to logl a tolik icq čísel pod sebou jsem nikdy neviděl :D , až to opraví tak to bude opravdu nice, ja jen doufám že ještě zprovozní xfire in game pro hru aion beta , sice to počítá ale to je vše co to umí všechno ostatní blokuje prý gameguard co jsem se dočetl na forku oficiálním.


to máš pravdu dostal sem docela šok , ale maxXx mi řekl že to je jen zkušební verze a že ve full by to mělo bejt ve jménech :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 20 kvě 2009 17:50 
Offline
Administrator
Administrator

Registrován: 07 srp 2007 14:28
Příspěvky: 473
Xfire nickname: maxxxik
elwenn píše:

to máš pravdu dostal sem docela šok , ale maxXx mi řekl že to je jen zkušební verze a že ve full by to mělo bejt ve jménech :D


jejich vyjádření bylo, že to chcou dělat pomalu a bez chybně... prozatím je to to doděláno na AOL, vzhledem k tomu že je to americký program (american online) a tam nejsou čísla, ale nicky. Proto to funguje takovýmto způsobem... na plnou podporu ICQ si budeme moset chvilku počkat

_________________
Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AIM na Xfire 1.108 (ALPHA)
Nový příspěvekNapsal: 29 kvě 2009 18:34 
Offline
Private
Private

Registrován: 12 kvě 2009 16:36
Příspěvky: 1
Xfire nickname: Veldrim
Nevím proč ale mam problém s AIM v Xfire Version 1.109 Build 37323
Problém se jmeny kontaktu sem vyřesil tak že sem si udelal tolik skupin kolik mam kontaktu a pojmenoval je a ke kazde skupině(jmenu) priřadil čislo a že to byla dřina :-D
Mam ale problem z příjmem zprav z ICQ kdy se mi v okenku místo zpravy zobrazí jen ICQ čislo ale zprava nikde, odpovedy z Xfire na icq jsou bezproblemové.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté  Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz
Doplňky pro odvodnění diuretika a suplementy