V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
Xfire a Company of heroes
Moderátor: maxXx
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
-
- Corporal
- Xfire nickname: Kolousek001
Zdravím, před nedávnem se mi stala taková věc. CoH už pařím se zaplým xfirem dlouho a doteď nic, ale včera to začlo, zapnu hru a hned si všimnu že se nějak jebe fraps, problikává a pak se vypne... a když zapnu hru hodně laguje (dřív jela naprosto plynule) PC na to mám, testy na CoH mám vynikající a zjistil sem že když xfire vypnu tak lagy zmizí a fraps jede normálně... Nedělá to u žádný jiný hry a to jich mám dost, skusil sem komplet reinstall CoH i xfire a nic. i sem projel PC ESETEM a žádné viry... pls setkal se s tím už někdo??? xfire je pro mě docela důležitej, hlavně v tom CoH ale když je zaplej, nedá se hrát 

- S1T1N
- xModerátor
- Xfire nickname: s1t1n
Re: Xfire a Company of heroes
to opravdu lagy nejsou ale low fps ... "hra se přisekává"
byl tu podobnej problem
takze začnem tímhle jakej máš na xfire skin ?
viewtopic.php?f=24&t=240
skus tenhle a napiš jestli se problém vyřešil
byl tu podobnej problem
Kód: Vybrat vše
http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?f=5&t=233
takze začnem tímhle jakej máš na xfire skin ?
viewtopic.php?f=24&t=240
skus tenhle a napiš jestli se problém vyřešil
-
- Corporal
Tady vůbec nejde o nějakej skin... ten přece nemůže za to že fraps neukazuje FPS a že hra se trhá.... tam musí bejt prostě něco mezi Xfirem a CoH co se uselo stát po poslední aktualizaci... jinak si to neumím vysvětlit
tady sem na xfire fóru našel téma c se toho asi týká, ale moudrej toho nejsem.....
Kód: Vybrat vše
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.xfire.com/xf/modules.php%3Fname%3DForums%26file%3Dviewtopic%26p%3D1856527&ei=PqAESv-4Bsy2jAfluY3rBA&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dxfire%2Blags%2Bcompany%2Bof%2Bheroes%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DG
tady sem na xfire fóru našel téma c se toho asi týká, ale moudrej toho nejsem.....
-
- Administrator
- Xfire nickname: maxxxik
Zkoušel jsi všechno z toho offic. treadu? je tam dost způsobů jak tomu předejít... a pokud budeš mít pořád puštěnej FRAPS tak tomu nepředejdeš nikdy...
Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
-
- Corporal
maxXx píše:Zkoušel jsi všechno z toho offic. treadu? je tam dost způsobů jak tomu předejít... a pokud budeš mít pořád puštěnej FRAPS tak tomu nepředejdeš nikdy...
bez frpasu sem to zkoušel a nic, já ho ale chci mít zaplej... tam furt ten admin mele at jim nahraju mojí sestavu ale k čemu mi to je když vím že můj PC tu hru zvládne a vina je na jejich straně? mě prostě nezbejvá nic než čekat...
-
- Administrator
- Xfire nickname: maxxxik
Pokud si vyzkoušel všechno co je v tom treadu tak je skutečně chyba až na technické stránce... musíš vydržet do dalšího update...
Novinky Boardu:
-
- Corporal
maxXx píše:Pokud si vyzkoušel všechno co je v tom treadu tak je skutečně chyba až na technické stránce... musíš vydržet do dalšího update...
jojo počkám si a snad se dočkám...