V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Xfire a Company of heroes

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod Kolousek001 » 08 kvě 2009 14:38

Zdravím, před nedávnem se mi stala taková věc. CoH už pařím se zaplým xfirem dlouho a doteď nic, ale včera to začlo, zapnu hru a hned si všimnu že se nějak jebe fraps, problikává a pak se vypne... a když zapnu hru hodně laguje (dřív jela naprosto plynule) PC na to mám, testy na CoH mám vynikající a zjistil sem že když xfire vypnu tak lagy zmizí a fraps jede normálně... Nedělá to u žádný jiný hry a to jich mám dost, skusil sem komplet reinstall CoH i xfire a nic. i sem projel PC ESETEM a žádné viry... pls setkal se s tím už někdo??? xfire je pro mě docela důležitej, hlavně v tom CoH ale když je zaplej, nedá se hrát :evil:


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod S1T1N » 08 kvě 2009 21:20

to opravdu lagy nejsou ale low fps ... "hra se přisekává"
byl tu podobnej problem

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?f=5&t=233


takze začnem tímhle jakej máš na xfire skin ?
viewtopic.php?f=24&t=240
skus tenhle a napiš jestli se problém vyřešil


Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod Kolousek001 » 08 kvě 2009 22:13

Tady vůbec nejde o nějakej skin... ten přece nemůže za to že fraps neukazuje FPS a že hra se trhá.... tam musí bejt prostě něco mezi Xfirem a CoH co se uselo stát po poslední aktualizaci... jinak si to neumím vysvětlit

Kód: Vybrat vše

http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.xfire.com/xf/modules.php%3Fname%3DForums%26file%3Dviewtopic%26p%3D1856527&ei=PqAESv-4Bsy2jAfluY3rBA&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dxfire%2Blags%2Bcompany%2Bof%2Bheroes%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DG


tady sem na xfire fóru našel téma c se toho asi týká, ale moudrej toho nejsem.....


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod maxXx » 11 kvě 2009 07:32

Zkoušel jsi všechno z toho offic. treadu? je tam dost způsobů jak tomu předejít... a pokud budeš mít pořád puštěnej FRAPS tak tomu nepředejdeš nikdy...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod Kolousek001 » 11 kvě 2009 18:17

maxXx píše:Zkoušel jsi všechno z toho offic. treadu? je tam dost způsobů jak tomu předejít... a pokud budeš mít pořád puštěnej FRAPS tak tomu nepředejdeš nikdy...

bez frpasu sem to zkoušel a nic, já ho ale chci mít zaplej... tam furt ten admin mele at jim nahraju mojí sestavu ale k čemu mi to je když vím že můj PC tu hru zvládne a vina je na jejich straně? mě prostě nezbejvá nic než čekat...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod maxXx » 11 kvě 2009 18:59

Pokud si vyzkoušel všechno co je v tom treadu tak je skutečně chyba až na technické stránce... musíš vydržet do dalšího update...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Xfire a Company of heroes

Nový příspěvekod Kolousek001 » 11 kvě 2009 21:54

maxXx píše:Pokud si vyzkoušel všechno co je v tom treadu tak je skutečně chyba až na technické stránce... musíš vydržet do dalšího update...

jojo počkám si a snad se dočkám...



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů