V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Football Manager 2010 - problém se screeny

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
pospech11
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 28 lis 2009 00:40
Xfire nickname: pospech11
Gender: None specified

Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod pospech11 » 18 pro 2009 17:04

Ve hře mi nefunguje screenování. Myslel jsem si že je to nastavením tlačítka tak jsem to přenastavil a nic. Předchozí verze hry to je FM 2009 mi screeny normálně dělal, ale tahle ne. Nemáte někdo nějakej tip ?


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 19 pro 2009 16:25

myslis screenovani hrou ? nebo ti nescreenuje xfire?


pospech11
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 28 lis 2009 00:40
Xfire nickname: pospech11
Gender: None specified

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod pospech11 » 19 pro 2009 19:09

xfire nescreenuje


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 20 pro 2009 22:23

a ostatni hry ti to screenuje? nemas nahodou na tom tlacitku na screeny nejaky prikaz ve hre?


pospech11
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 28 lis 2009 00:40
Xfire nickname: pospech11
Gender: None specified

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod pospech11 » 21 pro 2009 00:24

ano ostaní hry mi jedou jen tahle ne a o i u předchozího ročníku sem měl tlačítko stejné a xfire mi screenoval


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 24 pro 2009 00:26

to uz nevim, nekdo dalsi? s nejakym napadem?


pospech11
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 28 lis 2009 00:40
Xfire nickname: pospech11
Gender: None specified

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod pospech11 » 27 úno 2010 14:11

nějakej nápad by se hodil jelikož ve hře fakčí všechno je ne screeny a video


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod S1T1N » 27 úno 2010 16:11

Přepište a pujdou : Edit:xfire_games.ini
Xp: C:\Program files\Xfire
vista ,w7 : C:\Program data\Xfire

manual detection



Kód: Vybrat vše

[5981_1]
LongName=Football Manager 2010
ShortName=fm10
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=steam.exe
DetectExe=SteamApps\*\football manager 2010\fm.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 34000 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE


[5981_2]
LongName=Football Manager 2010
ShortName=fm10
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Football Manager 2010\InstallLocation
LauncherExe=fm.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE


pospech11
Private
Private
Příspěvky: 8
Registrován: 28 lis 2009 00:40
Xfire nickname: pospech11
Gender: None specified

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod pospech11 » 03 bře 2010 16:37

udělal jsem ale stále to nejde, nevím jestli to není tím že to nemám ve steamu


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Football Manager 2010 - problém se screeny

Nový příspěvekod S1T1N » 04 bře 2010 14:14

Tak boužel tahle hra nemá podporu screnu a videa http://www.xfire.com/genre/sport/sports/



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů