V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Default nastaveni

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Default nastaveni

Nový příspěvekod Smart » 10 zář 2007 14:56

Zdravim, doufam, ze mi tady konecne nekdo pomuze.
Takze muj problem:
Vsechno mi jede v pohode, ale az do ty doby, nez xfire znovu zapnu. Vsechno se mi prehodi na defaultni nastaveni - kdyz zaskrtnu, aby se mi pri dalsim spustenim xfiru zapamatovalo heslo a login, tak pri dalsim spustenim je kolonka login a heslo prazdna :( , kdyz nastavim na CZ jazyk, tak se mi sice hned prehodi, ale pri dalsim spusteni je nastaven opet AJ, proste kdyz v nastaveni neco zmenim, tak mi to pri dalsim spusteni hodi na to, co bylo nastaveno pri instalaci programu.
Nevite co s tim pls? Dik


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Default nastaveni

Nový příspěvekod maxXx » 10 zář 2007 16:20

Smart píše:Zdravim, doufam, ze mi tady konecne nekdo pomuze.
Takze muj problem:
Vsechno mi jede v pohode, ale az do ty doby, nez xfire znovu zapnu. Vsechno se mi prehodi na defaultni nastaveni - kdyz zaskrtnu, aby se mi pri dalsim spustenim xfiru zapamatovalo heslo a login, tak pri dalsim spustenim je kolonka login a heslo prazdna :( , kdyz nastavim na CZ jazyk, tak se mi sice hned prehodi, ale pri dalsim spusteni je nastaven opet AJ, proste kdyz v nastaveni neco zmenim, tak mi to pri dalsim spusteni hodi na to, co bylo nastaveno pri instalaci programu.
Nevite co s tim pls? Dik


Tak chlape rekl bych ze to bude tim ze nemas prava na ukladani do configuracniho souboru a tim se po vypnuti nemuze ulozit nastaveni....

Takhle bych to videl ja zkus zmenit prava a ozvi se (EveryOne dycky zabere x) )


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 10 zář 2007 16:30

Jestli to je Xfire.ini, tak atributy se zdaji bejt v poradku, ale jestli myslis jiny prava, tak napis kde se daji nastavit, nastaveni tech atributu sem delal v TotalCommanderovi ;)

Jinak sem se jednou tohohle problemu zbavil, a to tak, ze sem vytvoril novej ucet ve Windows, protoze tenhle muj ucet obsahuje diakritiku a s tim se xfire nejak pere, ale kdyz zmenim nazev uctu, tak to nefunguje... A novej kvuli xfiru zakladat nebudu


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 10 zář 2007 17:53

Smart píše:Jestli to je Xfire.ini, tak atributy se zdaji bejt v poradku, ale jestli myslis jiny prava, tak napis kde se daji nastavit, nastaveni tech atributu sem delal v TotalCommanderovi ;)

Jinak sem se jednou tohohle problemu zbavil, a to tak, ze sem vytvoril novej ucet ve Windows, protoze tenhle muj ucet obsahuje diakritiku a s tim se xfire nejak pere, ale kdyz zmenim nazev uctu, tak to nefunguje... A novej kvuli xfiru zakladat nebudu


Pouzivas Windows XP ? Pokod ano tak se podivej do atributu slozky a skus zmenit pristup k souborum a ukládání pokud máš na Xp vytvořeno více uživatelských profilů tak to zkus pres admina. Pokud to pujde tak je to prvama


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 10 zář 2007 18:49

Jj mam XP, jeden uzivatel, ale atributama to fakt neni, v tom sem se uz hrabal a vyzkousel sem snad vsechno... V tom je neco jinyho bohuzel


Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 10 zář 2007 21:12

tak dobry, nejak sem to tu uz poresil ;)


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 11 zář 2007 09:17

Smart píše:tak dobry, nejak sem to tu uz poresil ;)


Tak bys sem mohl napsat jak jsi to poresil kdyby nahodou nekdo mel stejny problem....
Díky!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 11 zář 2007 15:22

ok

vytvoril sem si v Xfire adresari novou slozku - settings
a v Xfire.ini sem zmenil UserDataPath=C:\Documents and Settings\-uzivatel-\Data aplikacĂ­\Xfire
na
UserDataPath=C:\Program Files\Xfire\settings
takze se vsechny nastaveni ukladaji do slozky settings

Snad to vsichni pochopeji, kdyby ne, tak at se ozvou ;)


Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 11 zář 2007 18:04

jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli musim cekat na update xfiru na support jedny hry nebo bych si ji moch pridat nejak sam manualne (MoH Airborne) aby se mi zapocitavali hodiny na webu...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 13 zář 2007 13:42

Smart píše:jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli musim cekat na update xfiru na support jedny hry nebo bych si ji moch pridat nejak sam manualne (MoH Airborne) aby se mi zapocitavali hodiny na webu...


Mosis sledovat sekci support (moderated) sekci na foru xfire.com jsou tam diskuze ohledně novejch her ....na styl schváleno / neschváleno ...pokud ovládáš angličtinu přispěj k přidání hry vým hlasem ....
Jinak sám to asi nepujde ...něco na tento styl se oběvilo akorád na webu xfireplus.com ale je to ve verzi BETA a neni to jeste plně funkční.
Jinak díky za tvoje přsěvky!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 13 zář 2007 18:33

nemas zac :) medala daji urcite do updatu, jen sem se ptal, jestli bych to nemohl nejak urychlit no :) jinak diky moc 8)


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 14 zář 2007 23:08

Smart píše:jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli musim cekat na update xfiru na support jedny hry nebo bych si ji moch pridat nejak sam manualne (MoH Airborne) aby se mi zapocitavali hodiny na webu...


Tak tady na tomhle foru se to řeší myslím že se to v programu oběví co nevydět....

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=144770


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
JirkaCZ
Private
Private
Příspěvky: 2
Registrován: 19 zář 2007 14:41
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Problém s defaultním nastavením

Nový příspěvekod JirkaCZ » 19 zář 2007 14:45

Mám stejný problém s defaulním nastavením a Å™eÅ¡il jsem ho stejnÄ› jak je zde popsáno. Problém vÅ¡ak je, že již trik s userpath po posledním updatu nefunguje, protože to řádek userpath to z Xfire.ini maže a pokud ho dám pouze pro Ä


JirkaCZ
Private
Private
Příspěvky: 2
Registrován: 19 zář 2007 14:41
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Problém s defaultním nastavením

Nový příspěvekod JirkaCZ » 19 zář 2007 14:47

Mám stejný problém s defaulním nastavením a Å™eÅ¡il jsem ho stejnÄ› jak je zde popsáno. Problém vÅ¡ak je, že již trik s userpath po posledním updatu nefunguje, protože to řádek userpath to z Xfire.ini maže a pokud ho dám pouze pro Ä


Smart
Corporal
Corporal
Příspěvky: 12
Registrován: 10 zář 2007 14:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Smart » 23 zář 2007 13:47

jj, od toho updatu mam ten stejnej problem, bud musime cekat do dalsiho updatu nebo to snad nekdo vyresi driv
ale neco sem nasel tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=75145&postdays=0&postorder=asc&start=300

a

Kód: Vybrat vše

http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=145543#1252370


//EDIT: linky byly vloženy do code.



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů