V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Screenshoty

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Filin
Private
Private
Příspěvky: 1
Registrován: 17 říj 2007 15:28
Gender: None specified

Screenshoty

Nový příspěvekod Filin » 17 říj 2007 15:48

Nejdou mi dělat screenshoty, prostě to na stisknutí těch dvou kláves (scroll lock+S) vůbec nereaguje. Pomoc, please


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 17 říj 2007 17:53

tak si to dej na jinej gombik ( ja to mam treba na f10)

das Tools/Options/Chat

a tam to nastavíš ;)
screeny ktery neuploudnes na web, nebo mas uz plno jsou standartne :

C:\Program Files\Xfire\screenshots


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 17 říj 2007 18:51

Ještě je dost možný, že pokud nemáš dostatečné práva tak se ti screeny neukládají do složky screenshot


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 17 říj 2007 20:49

maxXx píše:Ještě je dost možný, že pokud nemáš dostatečné práva tak se ti screeny neukládají do složky screenshot

jako jak nedostatecny prava ? :D


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 19 říj 2007 00:40

Prova pro zápis... např. so slozky screenshots....


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 04 lis 2007 19:12

maxXx píše:Prova pro zápis... např. so slozky screenshots....

jo myslis ze si s tim hral v nastaveni a neco tam preklikl ?


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 05 lis 2007 05:18

jo nějak tak..... ono to klidně muže dělat antivirovy system, nebo spatne nastaveni prav ve windovsech pří více uživatlelských účtech.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů