V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
reset
Private
Private
Příspěvky: 4
Registrován: 14 srp 2007 07:56
Gender: None specified

Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod reset » 14 srp 2007 07:59

reset píše:Hraju L2 po netu a nepočítá mi to hodiny co mám dělat .....
Hra je v xfire menu přidaná ale nepočítá to.... Hraju na neoficiálním serveru. Díky za odpověď.


//EDIT1: Přidán status Důležité.
//EDIT2: Návod přidán do úvodního topicu a upraven název.

-smaž nebo přesuň soubor LineageII.exe za složky Lineage II (nazev složky se muůže lišit)
(Default umístění: C:\Program Files\Lineage II\)
-otevři si soubor xfire/xfiregames.ini
-a přepiš odstavec 4215

Pro Windows XP:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=System\L2.exe
DetectExe=System\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Pro Windows Vista:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=Lineage2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


Pro Server l2.vgos.cz (Kamael):

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=VGos_Kamael_Launcher.exe
DetectExe=System\Game_Guard.des
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


-restartuj program Xfire

A nezopomeňte že Config se přepíše s každou aktualizací!

Mě to funguje na Windows XP. Na Windows Vista není testováno!

//EDIT3: Diskuze...

Kód: Vybrat vše

http://lineage2.fansite.cz/forum/dotazy-problemy-rady/xfire-(problem)/


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny

Nový příspěvekod maxXx » 14 srp 2007 08:05

reset píše:Hraju L2 po netu a nepočítá mi to hodiny co mám dělat .....
Hra je v xfire menu přidaná ale nepočítá to.... Hraju na neoficiálním serveru. Díky za odpověď.


otevři si soubor xfire/xfiregames.ini
a přepiš odstavec 4215

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=System\L2.exe
DetectExe=System\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Mě to funguje...


Skiper
Private
Private
Příspěvky: 4
Registrován: 14 srp 2007 21:32
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Rapublic
Gender: None specified

Nový příspěvekod Skiper » 28 srp 2007 18:23

Me te-e-ez... 8)


Fuck Tha Police!!!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 28 srp 2007 18:37

Skiper píše:Me te-e-ez... 8)


Sice tomu nerozumim ale beru to jako díky! :D


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Skiper
Private
Private
Příspěvky: 4
Registrován: 14 srp 2007 21:32
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Rapublic
Gender: None specified

Nový příspěvekod Skiper » 28 srp 2007 18:40

Ale jo dike-e-ezzz... mel bys prostudovat secky hry a nahazet sem vychytavky na kazdu keru to de... :twisted:


Fuck Tha Police!!!
reset
Private
Private
Příspěvky: 4
Registrován: 14 srp 2007 07:56
Gender: None specified

Nový příspěvekod reset » 30 srp 2007 10:55

jo moc děkuju! funguje to.


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 17 říj 2007 20:47

maxXx píše:
reset píše:Hraju L2 po netu a nepočítá mi to hodiny co mám dělat .....
Hra je v xfire menu přidaná ale nepočítá to.... Hraju na neoficiálním serveru. Díky za odpověď.


otevři si soubor xfire/xfiregames.ini
a přepiš odstavec 4215

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=System\L2.exe
DetectExe=System\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Mě to funguje...


me to nefunguje, mam c4, sice se zapne L2 ale hned to z xfiru zmizi, hra se zapne ale cas uz to nepocita :/


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 17 říj 2007 21:14

Tak to asi funguje pouze na ty starsi verze ...ja uz si nepamatuju co jsem hral ja ale vim ze me to jelo ....skusim se podivat po nějakych specializovanych L2 forech.... Kdo hledá ten najde.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 17 říj 2007 21:31

maxXx píše:Tak to asi funguje pouze na ty starsi verze ...ja uz si nepamatuju co jsem hral ja ale vim ze me to jelo ....skusim se podivat po nějakych specializovanych L2 forech.... Kdo hledá ten najde.

prave ze jsem to psal na

Kód: Vybrat vše

http://l2forum.fansite.cz/index.php
a tam mi neodpovedeli


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 17 říj 2007 22:11

Na tomhle foru jsem našel i ten puvodni kod.
Jako pro windows Vista je funkční tento kod:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=Lineage2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


A nezopomeňte že Config se přepíše s každou aktualizací!


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 17 říj 2007 22:38

maxXx píše:Na tomhle foru jsem našel i ten puvodni kod.
Jako pro windows Vista je funkční tento kod:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=Lineage2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


A nezopomeňte že Config se přepíše s každou aktualizací!

to vim taky, i na tom l2 foru to bylo, ale ja mam poctivy xp


R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 08 pro 2007 14:46

nikdo neporadi s mym problemem ?


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 08 pro 2007 19:14

Hledal jse m hopdně ale nikde jsem to nenašel ....možna je to na tolik primitivni ze si to každý zvládne a nikde nezveřejňuje NEBO se to prostě nedá.


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 03 úno 2008 02:27

Dalsi alternativa:

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir\system
LauncherExe=L2.exe
DetectExe=L2.exe
PlayingDetectType=ByWindow
ProcessWindowTitle=Lineage II
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

problem

Nový příspěvekod Seid » 31 říj 2008 09:20

Zaloľil jsem tento topic

Kód: Vybrat vše

http://xfire.phorum.cz/viewtopic.php?t=162
ale byl jsem přesměrovaný na tento topic můľe mi prosím někdo poradit? Bohuľel sám se v xfire_games.ini nevyznám abych jej mohl upravit podle mé představy aby mi fungoval proto posílám jeątě jednou můj problém zde:
Zdravím mám problém xfire se stal pro mě velmi důleľitým programem pouľívám ho na Lineage na free serverech nikdy jsem neměl problém. Momentálně vąak hraju na českém free serveru ( vgos ) kde lineage neni v procesech pod L2.exe ale je v procesech jako Game_Guard.des a spouątí se souborem VGos_Kamael_Lancher.exe. Nemůľe mi někdo poradit jak zprovoznit xfire i pro tento server?
Děkuju Seid.


Jak sem se zminoval v procesech neni L2.exe ale Game_Guard.des a spouątím Lineage jejich luncherem -> VGos_Kamael_Lancher.exe.
Děkuji za případné rady.



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů