V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: problem

Nový příspěvekod maxXx » 31 říj 2008 09:34

Seid píše:Jak sem se zminoval v procesech neni L2.exe ale Game_Guard.des a spouątím Lineage jejich luncherem -> VGos_Kamael_Lancher.exe.
Děkuji za případné rady.


Otázka na úvod... máš Windows Vista / XP ?
Alternatva pro Windows XP:

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II //Umístění Hry! Nevim kde ji máš!
LauncherExe=System\L2.exe //Launch EXE (VGos_Kamael_Lancher.exe nebo Game_Guard.des)
DetectExe=System\L2.exe //Podle čeho ho má detekovat (Game_Guard.des nebo...)
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME

Musíš zkusit ....a nebo upřesnit jak to máš naházený ve slošce Lineage II... Kde je složka umístěna a co používáš za OS...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 31 říj 2008 10:09

ja teda uz vubec nevim .. taky jsem to hraval a snazil se to nejak propojit. ono to nejak pujde .

//maxXx: ty vole tos nás teda uklidnil :roll:


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

dalsi info

Nový příspěvekod Seid » 31 říj 2008 11:04

OS mám XP, bohuzel tedka jsem jeste ve skole takze info edituju v prispevku ve tri hodiny dneska.
Umístění hry mám jak jsi napsal:

LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II

Launcher:
Není v systému je v složce Lineage II jako je klasicky spouštěč.

Detect exe: vyzkouším doma.

Takže edituju tento post až to všechno otestu a vyzkouším věřím že se to nějak podaří zprovoznit. 8)


Obrázek
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Problém vyřešen

Nový příspěvekod Seid » 31 říj 2008 14:09

Díky problém vyřešen díky mooc za pomoc :wink:
Vyřešil to tento kód.

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirDefault=C:\Program Files\Lineage II
LauncherExe=VGos_Kamael_Launcher.exe
DetectExe=System\Game_Guard.des
ProcessWindowTitle=Lineage II (Running)
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME


Obrázek
R Kill Poarote
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 182
Registrován: 16 říj 2007 22:28
Xfire nickname: robkillcz
Bydliště: Brnoland
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod R Kill Poarote » 31 říj 2008 16:44

no slava :)


Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Kámoš

Nový příspěvekod Seid » 01 lis 2008 10:32

Zdravíčko :) zase menší problém :lol: hraju s kámošem a jemu xfire nepočítá lineage tak mu to chcem zprovoznit jenže on tvrdí že nemá soubor xfire_games.ini je to možný? Přeinstalovával to a furt nic . Kdysi mu to počítalo a taky neměl ten soubor jenže tedka potřebujeme ten soubor upravit. Neví si s tím někdo rady? Má windows Vista.
Seid


Obrázek
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 01 lis 2008 20:01

Pokud mi dáą ICQ, mohu Ti ten soubor poslat.


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

soubor

Nový příspěvekod Seid » 02 lis 2008 07:58

Ty myslíš že mu stačí poslat ten soubor? Jako ja ho mám ten soubor tak já tomu mému kámošovi to můžu poslat ale myslíš že to vyřeší problém?


Obrázek
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 02 lis 2008 08:47

Tak snad ano, kdyľ mu chybí jen tento soubor. Nebo jich je víc?


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

RE:

Nový příspěvekod Seid » 02 lis 2008 10:19

Mno nemá tam žádné .ini tzn -> xfire.ini a xfire_games.ini ale xfire mu normalne jede hry mu to počítalo dokonce i lineage akorat jak říkám tedka to ini musíme upravit aby zase počítalo Lineage jenže jak ho upravit když tam není ale zkusím mu ty ini poslat a třeba to pomůže.


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 02 lis 2008 11:13

To je blbost pánové, ony to visty mají pouze uloženo jinde...

Kód: Vybrat vše

C:\ProgramData\Xfire


Je defaultní umístění...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Uživatelský avatar
Falifax
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 124
Registrován: 28 črc 2008 05:49
Xfire nickname: - nevyplněno -
Bydliště: Olomouc
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod Falifax » 02 lis 2008 12:24

maxXx píše:To je blbost pánové, ony to visty mají pouze uloženo jinde...

Kód: Vybrat vše

C:\ProgramData\Xfire


Je defaultní umístění...


Tak ale podle mě to vědí.


Obrázek

Obrázek

Prodám hry: Mass Effect
Unreal Tournament 3
Mass Effect
Call of Duty 4
SPORE
Test Drive Unlimited
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

RE

Nový příspěvekod Seid » 02 lis 2008 13:42

Aha díky.. ja nikdy visty neměl a kámoš takového nic neřekl jen že tam ten soubor nemá tak to díky.


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: RE

Nový příspěvekod maxXx » 02 lis 2008 14:04

Seid píše:Aha díky.. ja nikdy visty neměl a kámoš takového nic neřekl jen že tam ten soubor nemá tak to díky.


Tak řekl bych že všechno je vyřešeno...

Jen tak btw. nedáš link na ten Váš rerver? rad bych se mrkl...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

j

Nový příspěvekod Seid » 02 lis 2008 14:10

Mno tedka je pro me všechno jasné asi to zvladne kámoš najít to je druhá věc :D
link na server:

Kód: Vybrat vše

http://l2.vgos.cz/

ten kamael server jede asi 14 dni je to pohodička.


Obrázek

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů