V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 02 lis 2008 14:17

Ještě bych rád připomněl, že kód do xfire_games.ini ve Vistách vypadá jinak než v XP!
Viz. První post v tomhle tématu.... a odližnosti v kódu který potřebujete vy jsou zapříčiněny jednak serverem a jednak tím že je to pro kamael...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Konecne

Nový příspěvekod Seid » 02 lis 2008 18:55

Tak po velké snaze u kámoše jsme to taky rozchodili.. díky hoši 8) docela se mi zalíbilo todle forum kdyžtak asi tu uděláte ty sekce o hrách jak jsem četl v jednom topicu asi se stanu stálým uživatelem tohodle fora .. ještě raz díky


Obrázek
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Konecne

Nový příspěvekod Seid » 02 lis 2008 20:07

Falifax píše:
Seid píše:Tak po velké snaze u kámoše jsme to taky rozchodili.. díky hoši 8) docela se mi zalíbilo todle forum kdyžtak asi tu uděláte ty sekce o hrách jak jsem četl v jednom topicu asi se stanu stálým uživatelem tohodle fora .. ještě raz díky


Jen doufám, ľe to nejsou kecy :D

Mno dovol! :lol: děláš jako kdybych měl nick Seid 8) nn co řeknu to platí :arrow:


Obrázek
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Seid » 16 úno 2009 10:05

Zdravíčko jen chci upozornit, že Vgos Kamel již není ( v prvním příspěvku je na něj kod pro upravu ) včera byl otevřen Hellbound, ale na ten již není žádnej speciální kód stačí klasická uprava.
Seid


Obrázek
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Seid » 24 bře 2009 11:53

Zdravíčko, zkoušel jste někdo aby počítal xfire Lineage pod windows seven? Jak jsem je nainstaloval tak mi to chvili pocitalo mno a tedka at upravim jak upravim xfire_games.ini tak furt se to nespusti. Jestes jedna zvlastnost mam nastaveny at se mi spousti soubor loader.exe kdyz dam spustit hru pres xfire ale i pres to se porad spousti soubor Lineage.exe (klasickej exe z offiku) . Tak a tedka radte :D snad jsem to vysvetlil pochopitelne.


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod maxXx » 24 bře 2009 13:57

Seid píše:Zdravíčko, zkoušel jste někdo aby počítal xfire Lineage pod windows seven? Jak jsem je nainstaloval tak mi to chvili pocitalo mno a tedka at upravim jak upravim xfire_games.ini tak furt se to nespusti. Jestes jedna zvlastnost mam nastaveny at se mi spousti soubor loader.exe kdyz dam spustit hru pres xfire ale i pres to se porad spousti soubor Lineage.exe (klasickej exe z offiku) . Tak a tedka radte :D snad jsem to vysvetlil pochopitelne.


Spuštění L2.exe místo loaderu má jediné rozumné vysvětlení a to je cesta v registrech... to by ale také mělo jít upravit v xfire_games.ini.

Ale s windows seven zkušenosti nemám...


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Seid » 24 bře 2009 20:12

Nevím pokusím se to vyřešit a pak tu zveřejním řešení.
S pozdravem Seid


Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod maxXx » 14 dub 2009 07:41

Seid píše:Nevím pokusím se to vyřešit a pak tu zveřejním řešení.
S pozdravem Seid


Vyzkoušej ještě tohle prosím.

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=LineageII.exe
DetectExe=system\L2.exe
;PlayingDetectType=ByWindow
;ProcessWindowTitle=Lineage II
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
;InGameRenderer=D3D9
;InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME|ENABLE_MOUSE|DISABLE_RELEASE
;RunElevated=1


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Seid
General
General
Příspěvky: 53
Registrován: 24 srp 2008 06:26
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Seid » 17 dub 2009 09:20

Ahoj windows seven už nemám je pro mě přednější at mi xfire počítá lineage než windows seven (poslední týden už přes 70 hodin 8) ) :lol: ale pochybuju, že by ten kod fungoval podle mě tak na 95% ne.. nebyl problém v tom že bych neuměl upravit ten xfire_games.ini ale v tom že tam jsi mohl napsat co jsi chtěl a furt to spouštělo jako kdyby officiální kod který obsahuje xfire_games.ini i když jsi měl upravený kod furt to spouštělo officialni a žádná uprava nepomohla. :roll: Na officiální podpoře mi řekli něco ve smyslu: Windows seven je beta a o neoficiální servery se nestaráme.. takže mě celkem odflákly


Obrázek
DJKiller00
Corporal
Corporal
Příspěvky: 14
Registrován: 08 dub 2008 20:04
Xfire nickname: djkiller00
Bydliště: Jablonec nad Nisou a sem tam Frýdek Místek :D
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod DJKiller00 » 28 kvě 2009 15:44

Já tu jen přidám další kód, který funguje mě na Vistě.

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
ProcessWindowTitle=Lineage II
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|VALIDATE_USING_EXE_NAME
RunElevated=1


Jinak to nefunguje, ani s tím kódem, co je tu napsaný. Testováno na Gracia Final


BartYs
Private
Private
Příspěvky: 1
Registrován: 30 kvě 2009 11:28
Xfire nickname: bartys
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod BartYs » 30 kvě 2009 11:52

Kód: Vybrat vše

[4215]
LongName=Lineage II
ShortName=lin2
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NCSoft\L2Client_us\workingdir
LauncherExe=system\L2.exe
DetectExe=system\L2.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT
InGameFlags=VALIDATE_USING_EXE_NAME|DISABLE_FOR_VISTA
RunElevated=1


Takhle je to spravne na Visty:) sem to oskousel od vas neslapalo stacilo jen pozmenit DetectExe a uz to slape :) np:)


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod S1T1N » 05 črc 2009 00:20

WIn 7
1. tento pocitac
2. oznacit disk C: { tam kde je naistalovany xfire }
3. do hledani napsat xfire_games.ini jedna se o skrity soubor !
Obrázek
4.otevrit vlozit svuj "code"
5. play !
Obrázek

ODskouseno funguje zadna ochrana pouze skrita slozka .. :arrow:


Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Kolousek001 » 16 črc 2009 10:42

Hele lidi, má základní skin xfiru, ale ve hře mi nějak blbne in game pořádný... když to mám třeba v CoD2, nebo v GRIDECH sem ted skoušel, tak když dám Scroll lock+x že jo, vyjede mi okýnko xfiru, dole ta lišta kde sou hodiny, FPS a můžu se po obrazovce pohybovat myší... Kdežto u L2 je to jiné a nemůžu se pohybovat myší a dolní lištu to nezobrazí a taky to ukazuje blbě friendlist, ukazuje to uplně všechny najednou a když sem v klanu kde je 200 lidí tak jak mám potom někoho najít :x


Uživatelský avatar
S1T1N
xModerátor
xModerátor
Příspěvky: 159
Registrován: 22 črc 2008 17:33
Xfire nickname: s1t1n
Bydliště: 247drumandbass.com
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod S1T1N » 17 črc 2009 15:07

Me to nekdy nenajede vubec a pomuze as vypnuti - zapnuti xf nebo reset pc...
Ale u tebe to vypada na nakou chybu v xf .. muzes sem hodit screnchot ?
Pokusim se pak stim neco udelat :wink:


Kolousek001
Corporal
Corporal
Příspěvky: 16
Registrován: 08 dub 2009 16:13
Xfire nickname: Kolousek001
Gender: None specified

Re: Lineage][2 - nepočítá mi to hodiny - Vyřešeno!

Nový příspěvekod Kolousek001 » 17 črc 2009 17:24

Tady to je:

Kód: Vybrat vše

http://leteckaposta.cz/844611030


Jsou tam jak to vypadá v lineage a jeden jak to vypadá v CoD2 a jak by to vypadat mělo...



Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů