V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015
Zvuky pri hrani - Vyřešeno!
Moderátor: maxXx
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Zvuky pri hrani - Vyřešeno!
Obcas se mi pri hrani CoD2 nebo 4 stane,ze se mi objevi takovy dost neprijemny monotonni klapavy zvuk,ktery se obcas zmeni pri nahravani mapy atd.Zbavit se toho umim jen restartem PC.Prolezl jsem nastaveni xfire a nic jsem nenasel,cim bych to odstranil.Reinstal ani aktualizece stim neudelaly nic.Poradte prosim.
Naposledy upravil(a) maxXx dne 05 úno 2010 09:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vyřešeno!
Důvod: Vyřešeno!
-
- xModerátor
- Xfire nickname: robkillcz
Omlouvam se,spatne jsem se vyjadril.Dela to pri hrani multiplayeru.Pokud mam Xfire vypnuty a hraju napr. CoD4 single,tak je to bez problemu.Neumim se toho zbavit,je to jako kdyz se kousne hra a opakuje se stale stejny zvuk a na pozadi mi ostatni zvuky bezi normalne.Kdyby to delalo jen u jedne hry,tak bych hledal chybu ve hre,ale hraju po siti CoD2 i 4 a dela to u obou.