V červnu roku 2015 Xfire po dvanácti letech ukončil provoz In-game komunikačního klientu Xfire a vypnul jeho servery.
Společnost se nyní bude zaměřovat pouze na svoji Tournament platformu.
Toto fórum nechávám i nadále běžet, protože mi vzpomínky na komunitu tohoto fóra nedovolí jej smazat.
Pokud jsi byl součástí této komunity či jsi sem náhodně zabloudil - neváhej, přihlas/registruj se a zanech vzkaz...
#RIPXfire 2003-2015

Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Máte nějaký problém s Xfirem? Zde můžete pokládat případné dotazy.
Diskuze o původní herní platformě Classic Xfire.

Moderátor: maxXx

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Nezapomeňte si pročíst plné znění pravidel než něco napíšete!
Majro
Private
Private
Příspěvky: 6
Registrován: 16 bře 2008 08:40
Gender: None specified

Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Nový příspěvekod Majro » 16 bře 2008 08:43

Ahoj, hraju hru Wolfenstein: Enemy Territory a jakmile mi někdo napí­še na Xfire a jí¡ se mu pokusí­m ve hře odpovědět, nic se neodešle. Kdyř hru minimalizuju, tak odesí­lí¡ní­ funguje... Dí­ky za reakce...
Naposledy upravil(a) maxXx dne 05 úno 2010 09:05, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Vyřešeno, zamknuto, opravena diakritika...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 16 bře 2008 15:39

vubec se ti neotevre to okno nebo se ti jen nic neodelse ?


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Majro
Private
Private
Příspěvky: 6
Registrován: 16 bře 2008 08:40
Gender: None specified

Nový příspěvekod Majro » 18 bře 2008 13:20

Okno se mi otevře, ale když někomu něco napíšu, tak se zpráva neodešle...


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 18 bře 2008 14:11

podívej se jestli máš xfire I TU HRU řádně povolenou ve firewallu....

potom bych se te rad zeptal jestli jsi neupravoval soubor xfire_games.ini
Pokud ano tak se podivej do souboru a přepis to default kodem:



Kód: Vybrat vše

[4097]
LongName=Wolfenstein: Enemy Territory
ShortName=wet
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Wolfenstein - Enemy Territory\InstallPath
LauncherExe=ET.exe
LauncherPasswordArgs=+password %UA_GAME_HOST_PASSWORD%
LauncherNetworkArgs=%UA_LAUNCHER_PASSWORD_ARGS%+connect %UA_GAME_HOST_NAME%:%UA_GAME_HOST_PORT%
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=WOLFET
ServerGameName=ET
ServerBroadcastPort=27960:4
InGameRenderer=OGL
InGameFlags=WOLF_ETPRO|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
InGameOGLTextureOffset=32000
IdGameStatsClass=ET WinConsole
IdGameStatsCmd=name;
IdGameStatsTimer=60000
GameClientDataType=GAMESTATS
ParseIdClientSide=1
DisableRawUpload=1
RunElevated=1


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Majro
Private
Private
Příspěvky: 6
Registrován: 16 bře 2008 08:40
Gender: None specified

Nový příspěvekod Majro » 19 bře 2008 15:56

Tak Firewall mám vypnutý, ten jsem taky zkusil, ale výsledek je nulový... Taky reinstall Xfireu nepomohl. Ale všiml jsem si, že když odešlu zprávu normálně (ne ve hře), tak se mi vypí­še tato zprí¡va:

Kód: Vybrat vše

<Byla detekoví¡na velká latence mezi vámi a serverem. Několik vašich poslední­ch zprí¡v nebylo možné doručit.


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 19 bře 2008 19:05

Tak to je jasny mas hodne slabej internet .....a tim ze mas velkej ping se ti neodesilaj zpravy


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Majro
Private
Private
Příspěvky: 6
Registrován: 16 bře 2008 08:40
Gender: None specified

Nový příspěvekod Majro » 20 bře 2008 07:24

No, když hraju mám ping kolem 48. Připojení­ 2 kbit/s. Ale je fakt, že mám někdy problémy, ale ne pořád.


Majro
Private
Private
Příspěvky: 6
Registrován: 16 bře 2008 08:40
Gender: None specified

Nový příspěvekod Majro » 20 bře 2008 18:32

Majro píše:No, když hraju mám ping kolem 48. Připojení­ 2 kbit/s. Ale je fakt, že mám někdy problémy, ale ne pořád.


Samozřejmě jsem myslel 2,000 kbit/s :oops:


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 20 bře 2008 20:00

jasny chapu ale je to 100% chyba vyvolaná internetem ....mozna jenom nemas povoleny nejaky komunikacni port ale spis bych rekl ze je to chyba u poskytovatele internetu


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
Majro
Private
Private
Příspěvky: 6
Registrován: 16 bře 2008 08:40
Gender: None specified

Nový příspěvekod Majro » 21 bře 2008 09:59

Jojo, hlavně díky za to, Že se přišlo, kde je zakopaný pes... Díky :)


harx
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 25
Registrován: 27 zář 2007 15:50
Xfire nickname: - nevyplněno -
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod harx » 25 bře 2008 11:41

A nemas nahodou wi-Fi ? Bezdrat tam ty lagy sou , na hrani to moć neni ale je to levny vid ? :wink:


.
Obrázek
maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvekod maxXx » 25 bře 2008 12:36

Tak pokud ma wi-fi net tak je to jasne.... ale je divne ze mu to ze hry neodesle zpravu nikdy ....


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!
lol
Private
Private
Příspěvky: 9
Registrován: 27 kvě 2009 15:13
Xfire nickname: mlokovic
Gender: None specified

Re: Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Nový příspěvekod lol » 27 kvě 2009 16:52

Mám stený problém akorát v cod4 a internet mám 4 Mb :( kamarádum nejde odepsat zehry musím skakat na plochu nebo vypinat hru


maxXx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 473
Registrován: 07 srp 2007 14:28
Xfire nickname: maxxxik
Gender: None specified
Kontaktovat uživatele:

Re: Xfire in-game - nefunguje odpovídání ve hře - Vyřešeno

Nový příspěvekod maxXx » 27 kvě 2009 17:07

Lock. Pokračování zde... viewtopic.php?f=5&t=115


Novinky Boardu:
-Omluvte prosím chybnoudiakritiku v některých příspěvcích.
-Neaktivní uživatelé budou mazáni.
-Jakékoliv chyby na foru okamžitě hlaste!
Přes icq, xfire nebo email podporu neposkytuji!

Zpět na “Xfire - Support”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů